Sony a anuntat noile carduri de memorie XQD si SDXC UHS-II. Seria XQD-M asigura viteza de citire de pana la 440MB/s. Viteza de scriere oferita este de pana la 150MB/s. Cardurile sunt disponibile la capacitate de 32GB, 64GB si 128GB.

Noua serie SF-M de carduri SD suporta viteza de citire de 260MB/s si de scriere de 100MB/s. Sony ofera, de asemenea, un nou cititor de carduri care combina XQD si SD.

Reprezentantii companiei sustin ca noul card poate face backup pentru 64GB de date in aproximativ 3 minute, folosind tehnologia noului cititor de carduri. Structura robusta a formatului XQD, printre care se numara trasaturi precum grosimea cardului, protectia pinilor si carcasa rezistenta, este facuta pentru uzul profesional.

Cardurile din noua serie SF-M suporta UHS-II si sunt optimizate pentru dispozitive cu imagine digitala, inclusiv aparatele profesionale, mirrorless si DSLR. Cu viteze ridicate, seria SF-M contribuie la transferul rapid de date catre si dinspre un PC prin intermediul noului cititor de carduri care suporta UHS-II si care maximizeaza performantele seriei SF-M.

Ambele medii media prezentate sunt extrem de durabile si de incredere, avand protectie impotriva razelor X, a prafului, a magnetizarii si fiint anti-statice, totul pentru a proteja cel mai sensibil continut video si foto.

Software-uri de salvare a fisierelor pot fi descarcate pentru a ajuta la recuperarea continutului sters din greseala, inclusiv a imaginilor RAW, a fisierelor MOV si a filmelor 4K XAVC-S.

Noul cititor de carduri XQD/SD, Sony MRW-E90, sustine transferul ultra-rapid de date catre PC de la toate seriile XQD si cardurile SD UHS-II, suportand de asemenea SuperSpeed USB si eliminand astfel necesitatea de multiple adaptoare si cititoare.

Noile carduri si cititorul de carduri vor fi lansate curand, dar Sony nu a anuntat o data oficiala.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!