Sony a dezvaluit cea de-a doua generatie a sistemului ODA (de arhivare pe disc optic), cu noi capacitati.

Aceasta generatia adopta o noua media optica de mare capacitate, dezvoltata de Sony in colaborare cu Panasonic. Aceasta media, care are o speranta de viata de 100 de ani, dubleaza capacitatea unui singur cartridge la 3.3TB.

Tehnologia ODA este dezvoltata pentru utilizarea in aplicatii de tip near-line, in arhivare deep sau pe termen lung. Configurarea hardware variaza de la un sistem de sine statator (care accepta un singur cartridge) la unul de mari dimensiuni, scalabil si robotizat (care scaneaza o librarie de pana la un milion de GB).

Sistemul Sony ODA este ideal in cazul segmentului de broadcast unde datele pe caseta nu ofera siguranta si nu indeplinesc cerintele de scriere o singura data, pe termen foarte lung, ale arhivarii.

Acelasi sistem ofera si o copie a arhivei, ideala pentru continuitatea afacerii si pentru recuperarea de date in cazul unui accident, pentru back-up in cazul productiilor si al caselor de post productie, pentru arhive de film si de stock, precum si pentru arhivele nationale.

Sistemul poate fi, de asemenea, folosit pentru stiri si filmari sportive care au nevoie sa fie stocate near-online, dar si accesibile prin cautare on-line si in forma proxy clip.

Componentele principale ale noii generatii de ODA includ: o unitate USB de sine statatoare (ODS-D280U), unitate dedicata pentru librarie conectabila prin fibra optica de 8GB (ODS-D280F), pentru folosirea in sistemul robotic, si cartridge-ul media ODA (ODC3300R).

Sistemul de Optical Disc Archive a fost lansat in 2013 si este in prezent sustinut de 42 de companii.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!