PMW-PZ1 este un player compact si interesant pentru sistemele camcorder cu memorie XAVC de la Sony.

Compania il prezinta ca oferind “playback 4K pentru toata lumea”, playerul fiind alternativa convenabila si flexibila a unui laptop costisitor si de mare putere dedicat redarii si pastrarii pentru backup a imaginilor digitale.

Echipamentul este perfect pentru cel putin trei aplicatii: la fata locului, pentru vizualizare si copierea continutului pe drivere externe; in studioul de post productie pentru a asigura livrarea pe USB si arhivare; nu in ultimul rand, este un echipament perfect pentru expozitii ca dispozitiv de playback pentru proiectii HD/4K (aici sunt incluse display-urile de mari dimensiuni).

De mentionat este faptul ca dispozitivul are meniuri intuitive si butoane mari, cu marcaj clar, datorita carora folosirea este deosebit de usoara, iar designul este unul familiar, asemanator cu cel al unui VCR obisnuit.

PZ1 dispune de doua conexiuni pentru media, un slot SxS in fata si o conexiune USB 3.0 in partea din spate pentru atasarea driverelor externe atat pentru redarea imaginilor cat si pentru copieri cotidiene.

De asemenea, in partea frontala are un display de 3.5 inci, 960 x 540 16:9, cu o luminozitate si un sharp deosebit de bune pentru aceste dimensiuni. Desi nu are dimensiunile unui monitor pentru controlul fin al calitatii, display-ul este perfect pentru verificarile de la fata locului si selectarea secventelor.

PZ1 are dimensiuni reduse si o greutate de numai 2.2kg, fiind creat pentru a fi portabil. Insa, pentru un echipament atat de mic, porturile si conexiunile sunt incredibil de robuste.

Asa ca pentru cei care filmeaza documentare sau reclame folosind camcordere Sony pe baza de memorie XVAC, precum FS7 sau orice camera din seria PXW-X, PZ1 inlocuieste cu succes un intreg 4K DI-Cart.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!