Functia de RF Scan pentru mixerul/recorder Sound Devices 688 a debutat la NAB Show 2016, alaturi de alte cateva noutati.

Capabilitatea de RF Scan, asa cum ii sugereaza si numele, permite scanarea unui spectru RF folosind SL-6 de la Sound Devices cu receptoare compatibile SuperSlot.

Sound Device detaliaza cum atunci cand este folosit un RF Scan, blocul scanat (partea de jos si de sus) este afisata pe LCD-ul color al lui 688, oferind o imagine mai mare si mai clara a frecventelor din interiorul blocului care sunt fara zgomot RF.

Sound_Devices_688_front_panelUtilizatorii pot face zoom pe grafic pentru mai multe detalii iar interfata usor de folosit a Sound Device 688 face ca selectia frecventelor sa fie rapida si simpla. Aceasta noua optiune functioneaza cu receptoare compatibile cu SuperSlot, precum Wisycom MCR42 si Lectrosonics SRb si noul SRc.

Cu 3 receptoare de tip slot-in in SL-6, capabilitatea tripla de scanare a RF Scan foloseste procesare paralela pentru a reduce la o treime timpul necesar la rularea scanarii.

sound_devices_SL6Sound Devices sustine ca a ales sa imbunatateasca fluxul de lucru al combinatiei 688/SL-6 deoarece mixerele si recorderele portabile merg mana in mana cu receptoarele wireless pe teren.

Compania a mai prezentat la NAB si noul sistem optional de alimentare si wireless al SL-6 care se ataseaza pe partea superioara a 688 si accepta pana la 3 receptoare de tip slot-in, cu doua canale. Astfel, atunci cand este folosit 688 impreuna cu SL-6, mixerele pentru productia de sunet au acum beneficiul unei alimentari fara cabluri, interconectivitate audio si distributie pe antena.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!