CL-12 Linear Fader Controller de la Sound Devices functioneaza acum cu o serie mai larga de produse ale companiei.

Am scris in urma cu putina vreme despre CL-12, panoul de comanda pentru Sound Devices 688, recorder si mixer profesional.

Acum, producatorul a anuntat ca dispozitivul este compatibil si cu restul seriei 6, mai exact cu mixerele/recordere pentru productii de teren 633 si 664, datorita lansarii versiunii 2.11 de firmware.

Sound Devices CL-12 exceleaza prin precizia si finetea controlului digital, datorita celor 12 fadere liniare de 100mm si a butoanelor si comutatoarelor concrete.

sound-devices-cl-12-bIn afara de suportul CL-12, Firmware v2.11 aduce cateva trasaturi noi pentru 633 si 664, una dintre ele fiind introducerea de coduri QR pentru acces rapid de pe smartphone la documentatia online importanta, precum ghidul de utilizare sau lista media aprobata.

Datorita integrarii cu CL-12, 664 si 633 castiga vizibilitate in lumina soarelui, monitorizare LED pe 22 de segmente, 7 segmente in plus la monitorizarea PFL (Pre-Fade Listen) cu activitate limitata.

CL-12 ofera, de asemenea, 3 butoane programabile de catre utilizator, precum si numeroase butoane dedicate, cu iluminare din spate, pentru acces rapid la functiile de baza, precum intrarile metadata, rutare, controlul transmisiei si altele.

Alaturi de CL-12, 664 beneficiaza de 12 fadere liniare pe o raza de 54dB, control High Pass Filter pe canalele 7-12 si control Input Phase pe canalele 2, 4 si 6. Atunci cand este atasat la CL-12, 633 are o raza completa de 96dB de-a lungul a 6 fadere liniare, control High Pass Filter pe toate canalele si control Input Phase pe canalul 2.

CL-12 include si doua porturi USB aditionale, unul pentru conectarea unei tastaturi in vederea introducerii eficiente de metadata si una pentru alimentarea unei lampi pe USB optionale.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!