Noul CL-12 este accesoriul perect pentru Seria 6 de mixere/ recordere folosite la productiile in miscare si contra-timp.

Sound Devices si-a prezentat de curand CL-12 Linear Fader Controller, un accesoriu optional care extinde semnificativ capabilitatile de mixare ale echipamentelor din Seria 6.

CL-12 are 12 fadere liniare de 100mm ideale pentru mixajul live al multiplelor semnale audio si este disponibil in doua versiuni: CL-12 standard si CL-12 Alaia.

Sound-Devices-CL-12-all3-banner

Optiunile CL-12 Alaia includ fadere Penny & Giles precum si panouri laterale din lemn, personalizate, disponibile din artar sau mahon, la alegere, lucrate manual de artizani.

CL-12 va fi compatibil cu linia 688 inca de la livrare, insa suport ulterior va fi disponibil pentru produsele 664 si 633. Cu acest accesoriu, 688 castiga monitorizare LED vizibila la lumina zilei, precum si o serie de butoane dedicate accesului rapid la atributii cheie.

Sound-Devices-CL-12-Back-Standard

Noile dispozitive au egalizator parametric pe 3 benzi pentru fiecare dintre cele 12 intrari si capacitatea de a monitoriza audio direct din portul de casti ale CL-12. In plus, dispune de comenzi rapide printre care cele pentru intrarile metadata, COM si monitorizarea wireless a receptorului SuperSlot.

CL-12 include si porturi pentru conectarea pe USB a unei tastaturi, pentru intrari eficiente metadata, control la distanta prin aplicatii separate (prin dongle pe bluetooth Ambient Beetle sau Timecode Systems’ :wave) si pentru a alimenta o lampa optionala pe USB.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!