Acest dispozitiv multifunctional de la Foton este creat pentru a obtine cadre foarte line, pe toate planurile, in filmare sau in time-lapse. Foton Varanus a fost dezvoltat pentru utilizarea in special in medii profesionale.

Setul este montat pe slider-ul Kameleon 64, 94, 130 sau 200cm lungime. Driverul seteaza cu exactitate functionarea unuia sau a ambelor motoare, cu posibilitatea de a dezvolta imaginile.

Partea de trolley si capul rotativ sunt antrenate de motoare conectate la controler. Inima dispozitivului este un microprocesor care beneficiaza de un software unic, bazat pe algoritmi complecsi si tabele de calcul.

Foton VaranusMiscarile pe ambele axe pot fi sincronizate si permit camerei sa urmareasca perfect subiectul filmat. Electronica aplicata este responsabila pentru replicarea cu exactitate a rutei, indiferent de modul, de viteza motorului sau de alti parametri.

In anumite module software-ul seteaza automat parametrii, usurand considerabil munca operatorului.

Intregul sistem, in afara de sursa principala de putere, are abilitatea de a folosi baterii Li-ion Sony din seriile NP-Fxxx sau inlocuitori. Aceasta solutie ofera multe ore de lucru confortabil pe teren (pana la 70 de ore in modul time-lapse sau pana la 8 ore in modulul video).

Partea de trolley functioneaza in toate planurile – orizontal, inclinat sau vertical. Greutatea permisa a echipamentului de filmare instalat in plan orizontal este de 6kg sau de 3kg in plan vertical.

Sistemul este produs in mare parte din aliaje durabile si dure de aluminiu. Carcasa controlerului este rezistenta la socuri fizice si ii permite sa functioneze in conditii meteorologice dificile (intre -10 si +40°C).

Spre deosebire de joystick-urile folosite pe dispozitive similare, care, din cauza trecerii timpului si a contaminarii, prezinta deseori defecte mecanice, Foton a instalat special butoane de navigatie ermetice, asigurand operatiuni de incredere pe termen lung pentru Varanus.

Motoare de prima clasa cu transmisii de inalta calitate au fost folosite pentru partea de trolley si zona de miscare a capului. Carcasa rezistenta le protejeaza de deteriorari mecanice.

Un timp scurt de instalare pe platou este posibil datorita unitatilor de alimentare cu designului modular ce beneficiaza de conectori rapizi.

Exista posibilitatea de a monta capul rotativ in planul orizontal PAN cu motor TILT pe montura cu filet extern de 3/8 “. Fiecare sistem include prinderi pentru montararea controlerului pe bara de culisare si a unui maner pentru baterie.

Foton Varanus va fi lansat pe piata in urmatoare perioada. Descarca aici manualul pentru Foton Varanus

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!