Tektronix a adaugat tehnologia video-pe-IP Macnica in Tektronix Prism, o noua platforma de analiza media ce are ca scop usurarea tranzitiei de la o infrastructura de broadcast bazata pe SDI la una bazata pe IP.

Tektronix si Macnica Technology au anuntat un parteneriat in urma caruia Tektronix are acces la drepturile de proprietate intelectuala asupra Macnica ST2022, castigand astfel capacitatea de stream media pentru Prisma pe IP prin RTP (Real-time Transport Protocol).

Tehnologia Macnica este in conformitate cu standardele actuale si cu cele emergente pentru transportul video pe retele bazate pe IP.

Prism este prima platforma hibrid SDI/IP de analiza media pentru segmentul de broadcast, dezvoltata pentru medii precum cel din regii de televiziune, studiouri de productie, OB van-uri si facilitati de contributie/distributie a semnalului.

Mai exact, Tektronix Prism ofera o varietate de statistici IP precum si informatii privind calitatea video / audio si de diagnoza. Dispozitivul ajuta inginerii sa asigure livrarea de servicii la calitate superioara, pe segmentul de broadcast care devine din ce in ce mai complex, cu semnal video SDI/IP atat compresat cat si necompresat.

John Burton, presedinte Macnica, a declarat: “Odata cu Prism, Tektronix impartaseste filosofia Macnica de a oferi solutii interoperabile, bazate pe standardele industriei, pentru a usura tranzitia de la infrastructuri bazate pe SDI la unele bazate pe IP”.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!