Echipele de inginerie, IT si operatiuni responsabile pentru livrarea de continut de inalta calitate au nevoie de noi metode si optiuni optimizate pentru mediul hibrid IP si SDI. La NAB Show, Tektronix va prezenta solutii complete ce asigura calitatea continutului, integritatea semnalului si respectarea reglementarilor in ambele cazuri.

Tektronix intentioneaza sa demonstreze si sa explice cele mai noi tehnologii din zona testarii, masurarii si analizei semnalului. Masuratorile stiintifice sunt cruciale pentru a valida si a asigura cel mai bun continut video, audio sau data.

Una dintre solutiile ce urmeaza sa fie prezentata la NAB Show este Tektrtonix PRISM. Printre capabilitatile acestui echipament se numara analiza timpilor de sincronizare PTP si suport pentru redundanta SMPTE ST 2022-7 precum si pentru IMGP (Internet Group Management Protocol) V3 pentru multicasting IP.

Un nou API ofera o integrare usoara intr-un sistem de management al retelei si include captura pentru stream IP invederea analizei de tip “deep dive”.

Disponibilitatea si calitatea atat a continutului live cat si a celui bazat pe fisiere sunt deosebit de importante pentru distribuitorii care se indreapta catre modele de livrare cu un bit rate adaptabil (ABR).

Solutiile QC Sentry ABR de la Tektronix si Aurora ofera masuratori pentru calitatea video perceptiva (PVQ), masuratori create pentru a detecta urme ale compresiei video ce afecteaza calitatea experientei spectatorului.

PVQ este o tehnologie ce ofera masuratori exacte ale calitatii si care a fost testata ani de zile in medii reale. Aceasta asigura o corelare stransa intre tehnologiile de monitorizare ale stream-ului live si ale continutului arhivat.

Pe langa PVQ, Sentry ABR ofera de asemenea o vizualizare end-to-end a QoE (Quality of Experience) pentru toate profilurile prin decriptarea si encodarea segmentelor video si audio atat pentru continutul encriptat cat si pentru cel neencriptat. Cu suport DRM (Digital Rights Management), Sentry ABR poate decripta fiecare program din servere aplicand DRM si poate vedea si raporta pentru acelasi continut vizualizat de catre abonati.

Seria de monitoare waveform 4K HDR Tektronix WFM8000 permite crearea de continut 4K HDR cu un grad ridicat de acuratete tehnica din achizitia de continut la colorizare sau corectie in posta productie, asigurand cel mai ridicat nivel de calitate a imaginii.

Trasaturile HDR includ scale create special pentru 18% gri (20niti) si 90% alb reflexiv (100niti) pentru ajustari usoare de corectie ale punctelor de alb si gri. Printre alte capabilitati HDR se numara suport pentru standardul SMPTE ST 2084 si HLG (Hybrid Log Gamma), precum si pentru standardul ARIB ST B-67 si pentru o selectie larga de curbe log, adoptate de o serie de producatori de camere profesionale, incluzand S-Log, S-Log 2, S-Log 3, C-Log si Log-C.

Noile capabilitati HDR pot fi usor adaugate actualelor echipamente din seriile WFM/WVR8000 prin achizitionarea software-ului de upgrade Option PROD.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!