Cu Teradek Bolt 500 si Teradek Sidekick II, compania ofera inca o solutie wireless ingenioasa pentru platourile de filmare, acum intr-un format mai mic.

Teradek se afla de multa vreme in topul producatorilor de dispozitive pentru transfer video wireless, iar acum gama este completa cu Bolt 3000, Bolt 2000, Bolt 1000, noul Bolt 500 si Bolt 300.

Scriam de curand despre Bolt 500. Acesta opereaza mai frecvent fara interferente datorita folositii a doua nou introduse canale DFS.

Perfect pentru a fi folosit cu MoVi si alte gimbal-uri, are un convertor HDMI la SDI incorporat, permitandu-i utilizatorului sa se conecteze atat la monitorul on-camera cat si la sursa video prin intermediul aceluiasi dispozitiv.

Desigur, Teradek Bolt 500 beneficiaza de toate celelalte trasaturi ale seriei, precum suport pentru metadata si timecodec, LUT-uri 3D, cate doua intrari / iesiri (3G-SDI si HDMI), capabilitati multicast, selectie manuala a frecventelor si motor GRAB 3.0.

Compania insa a mai lansat si un nou receptor, Teradek Sidekick II, compatibil cu Bolt 3000, 1000 si 500. Noul dispozitiv este compact, cantarind numai 288g, si poate functiona ca generator pentru modele de test pentru a facilita calibrarea monitoarelor de teren.

Receptorul ofera un semnal video de iesire 1080p pe SDI si are conector alimentare cu 2 pini (7-17volt DC). Atunci cand face pereche cu Bolt 3000, suporta canale de 20 MHz.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!