MARI 3 este cea mai noua versiune a pachetului 3D folosit deja de profesionistii in efecte vizuale din intreaga lume.

Ideal pentru industria jocurilor si a animatiei, dar si pentru zona de editari speciale din cinematografie si televiziune, noul soft combina caracteristicile de imbunatatire a productivitatii cu o integrare sporita.

The FoundryModoRenderer_Preview_v01MARI 3 ofera suport pentru programe de shader utilizate la nivel larg precum Unreal, precum si pentru geometrie OpenSubdiv.

Pe piata jocurilor, tot mai multi dezvoltatori de jocuri AAA si indie au apelat la MARI pentru a crea personaje la calitate de cinematografie, asteptata in cazul jocurilor de succes.

Softul indeparteaza multe dintre neajunsurile texturilor 2D, permitand echipei sa se concentreze pe personaje, creaturi, arme si mediul inconjurator al lumiilor virtuale.

the foundry mariPentru artistii specializati in efecte speciale, MARI 3 pune la dispozitie unelte creative de o inalta performanta, putere si calitate. Inainte de MARI, solutiile pentru 3D se puteau ocupa doar de cateva texturi in acelasi timp. Acum, artistii pot crea si edita mii de texturi la rezolutie inalta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!