Instrumentele si optiunile oferite de software-ul NUKE, deja foarte apreciate, sunt pe cale sa devina si mai bune.

NUKE 10 se concentreaza pe sporirea performantei, cresterea stabilitatii, rezolvarea unor bug-uri si oferirea de noi functii in zonele care conteaza cel mai mult pentru artisti: pictura, textura, redare, export si nu numai.

O serie de update-uri au ca scop mentinerea soft-ului de editare la inaltimea celor mai noi si mai exigente standarde ale industriei de profil. In plus, NUKE primeste o noua integrare OpenColorIO pentru a simplifica fluxul de lucru al managementului culorii.

Noile optiuni si imbunatatiri ale programului au fost gandite astfel incat sa scurteze timpii de lucru in cazul oricarei compozitii. O noua functie 3D de redare ii ofera lui NUKE abilitatea de a crea reflexii naturale, dar si posibilitatea de a adapta mai bine dimensiunile si sa produca un rezultat la o calitate mai ridicata.

Intre timp, NUKEX si NUKE STUDIO primesc un nou set de instrumente puternice, Smart Paint, care ii permit artistului sa adauge texturi si culoare unor secvente de imagini care contin miscare complexa sau detalii subtile.

The Foundry, la un an de la lansarea NUKE STUDIO, continua sa investeasca in solutiile pentru efecte vizuale, editoriale si de finisare, venind in intampinarea proiectelor mici, personale, ale artistilor pe cont propriu, cat si ale proiectelor de amploare, la care lucreaza echipe intregi.

Esti interesat de programele The Foundry? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!