The Foundry sustine ca MODO 10.2 va fi ultima adaugire pentru seria MODO 10, insa aceasta aduce unele dintre cele mai bune optiuni ale momentului pentru un program de editare grafica.

MODO 10.2 a fost in plan ca upgrade inca de la bun inceput, atunci cand a fost anuntat software-ul initial MODO, in martie 2016, si si-a respectat data programata de lansare.

Printre cele mai importante noutati este restructurarea completa a MeshFusion, acum fiind mai usor pentru utilizatori sa taie, sa combine si sa intersecteze forme geometrice.

Cu ajutorul unui nou flux de lucru fara schematizare, setul de optiuni Boolean al MODO, acum va lansa si va reordona automat structura-arbore de baza a unui model de fiecare data cand este facuta o editare.

Alaturi de rezultate mai clare si vizibilitate imbunatatita a viewport-ului, cele enumerate mai sus inseamna ca MeshFusion este mai usor de folosit ca niciodata.

De asemenea a fost updatata si retopologia automatica. Crearea de quad meshes acum se face automat la orice densitate, eliminand necesitatea finisarii manuale.

Imbunatatirile ale procedurilor de modelare le ofera utilizatorilor posibilitatea de a salva, transmite si refolosi alias-uri, transformand ceea ce deseori poate fi un set complex de operatiuni intr-un element unic pe care utilizatorii il pot folosi ca presetare.

Multe alte optiuni au fost adaugate sau updatate, aducand mai multe standarde de productie in fluxul de lucru al modelarii procedurale.

MOSO 10.2 este disponibil acum pentru Windows si Mac OS X, iar in viitorul apropiat va deveni disponibila si versiunea pentru Linux. Pentru utilizatorii actuali ai MODO 10, este un upgrade gratuit. Utilizatorii noi pot cumpara o licenta individuala sau isi pot upgrada o alta editie a MODO pentru un pret mult mai mic.

Esti interesat de produsele The Foundry? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!