Pentru a perfectiona redarea audio din mediile profesionale, Genelec a creat tehnologia Smart Active Monitor. Astfel, Genelec SAM ofera primul proces integrat din industrie pentru masuratori, analize si reglari complet automate pentru fiecare monitor al retelei.

Sistemele de studio Genelec SAM sunt dedicate celor mai solicitante sarcini si sunt potrivite chiar si in cele mai provocatoare medii.

Desi calitatea designului camerei acustice sta la baza unei reproduceri fidele a sunetului, tehnologia inteligenta AutoCal de la Genelec poate integra fiecare minitor audio de studio SAM in mediul de asculare pentru orice numare de pozitii de ascultare sau chiar in ceea ce priveste o zona intreaga prin compensarea automata in detrimentul anomaliilor acustice din camera, in special la frecvente joase si joase spre medii.

De la cel mai mic sistem, 8320A, la varful de gama, 1236A, inclusiv o gama intreaga de subwoofere deosebit de versatile, linia Genelec SAM ofera cele mai avansate solutii pentru studiourile de inregistrare, transmisiuni radio si de televiziune, productii mobile si case de post-productie de orice fel si marime.

Tehnologia SAM creaza o retea flexibila, controlata computerizat, de monitoare si subwoofere care permit montarea usoara si rapida a tuturor tipurilor de sisteme de monitorizare de la traditionalul stereo la diverse aplicatii audio 3D sau chiar a sistemelor de sunet experimentale sau de cercetare, datorita noului software deosebit de intuitiv Genelec Loudspeaker Manager (GLM) 2.0.

Cu AutoCal si puternicul DSP incluse in fiecare sistem SAM, GLM poate sa masoare, sa analizeze si apoi sa ajusteze automat fiecare monitor si subwoofer din retea, transformand mediul de monitorizare intr-un sistem complet aliniat si integrat in ceea ce priveste nivelul, coordonarea in timp si egalizarea felului in care camera raspunde la acustica diferita din diverse puncte ale camerei.

Genelec SAM este cea mai avansata si sofisticata tehnologie de monitorizare disponibila in prezent.

Genelec SAMCombinand performante fara precedent cu dimensiuni reduse, 8320A/8330A SAM extinde oferta sistemului Genelec SAM pentru o gama larga de infrastructuri. Pe langa mai sus mentionatele AutoCal si GLM 2.0, 8320A beneficiaza de tehnologiile Genelec MDE si Directivity Control Waveguide (DCW), un port reflex optimizat pentru flux si raspuns pe o frecventa neutra.

Diferenta dintre cele doua variante consta in marimea wooferului. Daca 8320A dispune de un woofer de 4 inci, modelul imediat urmator, 8330A, beneficiaza de un woofer de 5 inci. Ambele echipamente au amplificatoare clasa D separate de 50W care alimenteaza fiecare difuzor, oferind un raspuns pe frecventa intre 66Hz si 20kHz pentru 8320A si  intre 59Hz si 20 kHz pentru 8330A (±1.5dB).

Datorita marimii compacte, constructiei integrate, dispersiei excelente si imagisticii stereo exacte, 8130A SAM este ideal pentru monitorizare pe teren de aproape, studiouri mobile, statii audio digitale, regii de radio si televiziune, sisteme multichannel, studiouri mici si aplicatii multimedia.

Tehnologia DCW asigura un echilibru excelent al frecventelor chiar si in medii dificile din punct de vedere acustic. Designul integrat permite amplificatoarelor si difuzoarelor sa fie calibrate ca o singura unitate, eliminand efectele de toleranta a componentelor si asigurand calitate consecventa.

Modelele 8240A SAM si 8250A SAM au toate avantajele seriei, aducand in plus o latime larga de banda intr-o incinta de mici dimensiuni.

Dimensiunile difuzorului de bass sunt de 65mm (6.5″) pentru 8240A si de 205mm (8″) 8250A. Difuzorul de inalte este o semisfera de metal de 9mm (3/4″) si 25mm (1″) pentru 8240A, respectiv 8250A. Toate difuzoarele sunt protejate magnetic.

Genelec SAM 8351Genelec 8351A SAM combina tehnologia de Woofere Ascunse Acustic (ACW) cu difuzorul Coaxial cu Difractie Minima (MDC) si Controlul Maximizat al Directivitatii Undelor (MaxDCW) pentru a produce directivitate controlata pe o latime de banda foarte mare. In plus, ofera performanta identica atat in orientarea verticala cat si orizontala.

Modelul 8260A SAM aduce un design electro-acustic deosebit in trei directii, avand modelele mecanice, acustice si de procesare a semnalului strans interconectate. Designul difuzorului coaxial MDC elimina toate discontinuitatile acustice iar structura integrata cu carcasa din aluminiu si ghid de unda ofera o claritate exceptionala a sunetului de scena.

Genelec 1238CF SAM are la baza designul electro-acoustic al celebrului 1038CF, combinat cu tehnologiile de ultima generatie AutoCal si GLM. Creat pentru a fi folosit cu un subwoofer complementar, 1238CF include un control al directivitatii undelor (DCW) mare, difuzoare, carcasa, multiple amplificatoare de putere, puncte de intersectie a semnalelor de nivel scazut, control exact al raspunsului de camera si protectie a circuitului.

Modelele 1237A si 1238A sunt sisteme de monitorizare cu trei cai, pentru regii de marime medie. Functioneaza excelent atat ca monitoare de sine statatoare cat si incorporate in instalatiile din regie, si sunt potrivite pentru inregistrare, post-productie de film si video, monitorizare de broadcast dar si pentru masterizare.

1238A SAM reproduce frecventele joase cu un difuzor de 385mm (15″) intr-o carcasa bass reflex de 110 litri. 1237A are, in schimb, un difuzor de joase de 305mm (12″) intr-o carcasa bass reflex de 65 litri. Ambele monitoare audio folosesc acelasi difuzor de raza mijlocie de 130mm (5″) si un tweeter de metal semisfera de 25mm (1″), ambele incarcate acustic printr-un control al directivitatii undelor (DCW).

Genelec SAM 1238 AGenelec 1238AC SAM este ideal ca monitorul canalului principal in regii in care spatiul este limitat in jurul monitoarelor video. Se foloseste prin excelenta incorporat in sistemul regiei si tocmai de aceea beneficiaza de un control al directivitatii undelor (DCW) mare care asigura o imagistica precisa atat pe axe cat si in afara lor chiar si in medii provocatoare din punct de vedere acustic.

Genelec SAM 1234 SystemCreat sa atinga un nivel exact si puternic de reproducere a sunetului in mediile pretentioase de inregistrare si mixare, sistemul Genelec 1234A SAM si al sau modul de amplificare la distanta RAM XL reprezinta cea mai moderna tehnologie in monitorizarea de inalta performanta.

Profitand de tehnologiile DCW, AutoCal si GLM, dar si de dimensiuniile generoase si de trasaturile incorporabile, 1234A reprezinta solutia principala de monitorizare audio in cazul studiourilor de inregistrari, caselor de post-productie de film dar in procesele de masterizare.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!