Roland XS-84H este o matrice multi-format de comutare cu 8 intrari HDMI, 4 iesiri HDMI si 4 iesiri HDBaseT.

Seria XS de la Roland, noua linie de matrice multi-format de comutare creata pentru instalatii fixe ce necesita conversie si comutare audio si video de inalta calitate.

Versiunea 3.0 introduce noi optiuni puternice, potrivite pentru evenimente live si mixare audio imbunatatita.

O singura unitate ofera control total al semnalului video si audio, indeajuns de flexibil incat sa indeplineasca necesitatile evenimentelor si prezentarilor live.

Roland XS-84HSeria XS beneficiaza de 8 intrari video. Pe langa portul HDMI care poate trimite semnale DVI, seria permite si comutarea pentru toate semnalele analoage,inclusiv RGB, component, composite si S-video.

Seria are si capacitatea de citire EDID pentru semnale RGB si HDMI, manevrand informatiile EDID intre afisaj si sursa HDMI pentru a asigura un mediu si un sistem stabil pentru HDMI. Comutarea video aproape instantanee este posibila in decurs de 0.2 secunde chiar si cu HDCP activat.

Semnalele video pot fi intoarse vertical si orizontal sau rotite la 90 de grade. Folosind aceasta functie, in combinatie cu scalarea incorporata, poate fi facut cropping si reorientare a imaginilor pentru un efect creativ.

Mixerul audio intern permite comutarea si mixarea semnalelor de intrare audio cu procesare dinamica si EQ pe fiecare intrare.

Mixajele audio pot fi create atat din intrarile audio analoage cat si din intrarile audio cu embedd HDMI. Combinatia rezultata poate fi embeddat inapoi in iesirea HDMI/HDBaseT precum si ca iesire audio analoaga.

Scalarea interna permite seriei XS sa scaleze individual intrarile HDMI, HD component, RGB, composite si S-video si mixeaza semnalele de intrare de diferite rezolutii pentru a rezulta un semnal de iesire comun.

Rezolutii de pana la WUXGA/1080p sunt suportate atat pentru intrari cat si pentru iesiri.

Seria beneficiaza de un procesor video ce permite compunerea semnalului video si functia de split a imaginii in numeroase productii. Dizolvarea tranzitiei este posibila in Versiunea 2.0.

Semnalele video si audio pot fi transmise pe distante lungi prin intermediul unui cablu LAN.

Mexerul intern stereo digita 16ch permite o procesare sofisticata a sunetului. Alaturi de 8 intrari audio stereo HDMI, seria accepta 8 intrari audio stereo analoage. Fiecare semnal de intrare poate fi mixat separat.

Fiecare intrare audio are un filtru intern high-pass, egalizator cu 4 benzi si compresor. Comutarea video poate fi coordonata cu cea audio. Fiecare iesire audio are un egalizator cu 4 benzi, compresor si delay pentru un lip-sync perfect.

Esti interesat de Roland XS-84H? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!