Noile obiective prezinta o combinatie ideala de calitate, flexibilitate si mobilitate, fiind dedicate camerelor 4K.

Seria Cabrio de la Fujinon include Premier PL 14-35mm, PL 19-90mm, PL 25-300mm si PL 85-300mm. Obiectivele seriei Cabrio pot fi folositi ca atare, in stil ENG, sau ca obiective cinematografice.

Cu noua tehnologie HT-EBC de acoperire multi layer, obiectivele dispun de o transmitere mai mare si sunt rezistente la sclipiri si alte perturbari. Obiectivele folosesc o tehnologie “3 Moving Zoom Group”, utilizata si in cazul seriei HK, pentru a compensa aberatiile optice indiferent de lungimea focala.

Creat folosind cele mai avansate software-uri de simulare optica, obiectivul superangular PL 14-35mm (ZK2.5×14) ofera o performanta optica exceptionala atat in centrul imaginii cat si spre margini. Este usor si poate fi folosit cu majoritatea camerelor 4K de mici dimensiuni.

PL 14-35mm este ideal pentru cei care cauta un zoom usor care poate fi folosit si pentru sustinere din mana, captand imagini cu unghiuri largi din spatii restranse.

Encodarea servo digitala pe 16 biti asigura faptul ca toate datele transmise, inclusiv pozitia zoom-ului, a diafragmei si focalizarii, sunt foarte exacte. In plus, acopera un senzor de 31.5mm pentru camere digitale de cinematografie.

Fujinon Cabrio PL 14-35mm suporta LDS (Lens Data System) si formatele /i de metadata. In plus, poate fi controlat folosind controlere wireless standard in segmentul cinematografic, precum si unitatile pe fir si wireless Fujinon existente.

PL 14-35mm beneficiaza de servo drive detasabil. Datorita acestuia, obiectivul este setat sa accespte motoare cinematografice standard si matte box-uri. Mai mult, aceasta optiune ofera zoom, schimbarea incadrarii, focalizare si control al diafragmei mai line si, in acelasi timp, mai rapide.

Fujinon 19-90mm Cabrio (ZK4.7×19) are, de asemenea, unitatea servo drive detasabila cu encodare pe 16 biti, ceea ce il face potrivit pentru a fi folosit ca obiectiv PL standard sau ca obiectiv ENG.

ZK4.7×19 are, de asemenea, ajustare a distantei focale fata de flansa, functie macro si este compatibil cu LDS (Lens Data System) si /i metadata.

Cu o gama focala 19-90mm si cantarind numai 2.85kg cu tot cu servo-motoarele, acest obiectiv are cea mai larga gama focala disponibila la un zoom usor. Ca si in cazul lui PL 14-35mm, accepta motoare de cinema si matte box. In plus, obiectivul are toate datele de iesire necesare unui cameraman de cinematografie.

Pe langa compatibilitatea cu un senzor de 31.5mm, care asigura rezolutie optima full-frame, diafragma cu 9 lamele creaza cea mai naturala imagistica posibila. Premier PL 19-90 ofera calitate fara compromisuri si flexibilitate fara precedent.

Ca si in cazul celorlalte obiective din serie, zoom-ul 4K Premier PL 25-300mm Cabrio (ZK12x25) are unitatea de drive detasabila pentru control de la distanta al functiilor de zoom, focalizare si ajustare a diafragmei.

In plus, drive-ul optional anuleaza necesitatea unor motoare montate extern, care necesita timp pentru sincronizare. Unitatea de drive se scoate usor si se pune la loc la fel de usor.

In timp ce PL 85-300 (ZK3.5×85) este asemanator la marime si greutate cu PL 19-90, lungimea sa focala mai mare il face ideal pentru a filma documentare, precum si reclame la masini sau alte productii cu scenariu pretentios.

Fujonon Cabrio PL 85-300 ofera o distanta focala de 85-218mm la T2.9 si 300mm la T4.0, cu o rotatie a focalizarii de 200 de grade. Ca si in cazul celorlalte obiective din serie, acesta ofera calitate optica exceptionala atat in centrul imaginii cat si spre margini.

PL 85-300 dispune de ajustarea distantei focale fata de flansa, unitate servo detasabila cu encodare pe 16 biti, un MOD de 1.2m, functie macro pentru obiecte de pana la 97cm distanta si suporta un senzor de 31.5mm pe diagonala.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!