DC-LINK-LR1 este un sistem de transmisiuni WHDI de inalta performanta pentru transferul de semnal video si audio necompresat pe distante de pana la 700m, cu latenta joasa de sub 1ms delay, fiind ideal pentru aplicatii de monitorizare live.

Sistemul LR1 are o raza mai lunga de actiune, stabilitate crescuta si flexibilitate sporita comparativ cu sistemele asemanatoare. Transmitatorul si receptorul au conectori atat 3G-HD-SDI cat si HDMI. Atunci cand este atasata o sursa video, transmitatorul selecteaza automat intrarea (SDI are prioritate).

Transmisiunea se face pe 10 biti 4:2:2, sistemul suportand fomate de pana la 1080p 60Hz. Transmisiunea audio embedata se face pe doua canale prin intermediul SDI si HDMI, incluzand formate precum Dolby TrueHD sau DTS-Master.

Sistemul LR1 functioneaza pe gama de frecvente 5GHz ISM (5.1-5.9GHz) care nu necesita licenta.

Iesirile 3G-HD-SDI si HDMI ale receptorului pot fi folosite simultan. Patru receptoare pot fi folosite pentru fiecare transmitator. Sistemul DC-Link-LR1 este compatibil cu sistemul de transmisiuni video DC-Link-CLR1.

Sistemul DC-LINK-CLR1 este dedicat transmisiunilor video WHDI de inalta performanta pentru transferul de semnal video si audio necompresat pe o distanta de pana la 250m cu latenta joasa, cu delay de sub 1ms.

Ca si in cazul sistemului LR1, Dwarf Connection a obtinut pentru CLR1 o stabilitate si flexibilitate mai mari fata de sistemele omoloage. De asemenea, sistemul beneficiaza de conectori 3G-HD-SDI si HDMI, iesirile putand fi folosite simultan. Pana la patru receptoare pot fi folosite pentru fiecare transmitator.

CLR1 functioneaza pe gama de frecvente 5GHz ISM (5.1-5.9GHz) care nu necesita licenta. In plus, are suport multicast pentru transmisiuni 1:1 sau 1:n cu pana la patru sisteme paralele. La fel ca si LR1, sistemul asigura transmisiuni de metadata si timecodec, pecum si encriptare AES-128.

Voltajul poate varia in intervalul 6.5-16.8V DC permitand ca sistemul sa functioneze cu o varietate de baterii si surse de alimentare.

Sistemele DC-LINK-LR1 si DC-LINK-CLR1 au fost dezvoltate pentru aplicatii profesionale pentru semnale de inalta rezolutie, ideale in zona de broadcast. Comparativ cu sistemele complexe ce necesita licenta de operare, WHDI ofera o serie de avantaje printre care se numara latenta scazuta, pretul mai mic, asigura o calitate mai mare a imaginii si este usor de folosit.

Interesat de produsele Dwarf Connection? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!