Avand o raza mai mare de actiune si intr-o forma mai mica decat oricand, Teradek Bolt 500 este noul standard in transmisiuni wireless pe distante scurte cu delay zero.

Bolt 500 este gata sa transmita din clipa in care este scos din cutie, datorita noului software ce ofera cea mai stabila si robusta legatura wireless creata vreodata de companie.

Teradek sustine ca reconectarea in urma pierderii unei legaturi este acum instantanee odata ce utilizatorul intra inapoi in raza.

Teradek Bolt 500 opereaza mai frecvent fara interferente datorita folositii a doua nou introduse canale DFS.

Perfect pentru a fi folosit cu MoVI si alte gimbal-uri, are un convertor HDMI la SDI incorporat, permitandu-i utilizatorului sa se conecteze atat la monitorul on-camera cat si la sursa video prin intermediul aceluiasi dispozitiv.

Desigur, Teradek Bolt 500 beneficiaza de toate celelalte trasaturi ale seriei, precum suport pentru metadata si timecodec, LUT-uri 3D, cate doua intrari / iesiri (3G-SDI si HDMI), capabilitati multicast, selectie manuala a frecventelor si motor GRAB 3.0.

Din aceeasi familie mai fac parte si Bolt 300 (cu o raza de aproximativ 90m), Bolt 1000 (raza de 300m), Bolt 2000 (raza de 600m) si Bolt 3000 (raza de 900m).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!