Producatorul specializat in accesorii foto/video a lansat Manfrotto Befree Live, cel mai mic sistem de trepied video si cap fluid din gama sa. Manfrotto mentioneaza ca noul sistem trepied indeplineste toate nevoile cameramanilor incepatori.

Sistem trepied Manfrotto Befree LivePotrivit atat pentru utilizarea in interior cat si in exterior, trepiedul Manfrotto Befree Live le permite cameramanilor sa fie pregatiti in orice moment de filmare, producatorul punand accent pe portabilitate cu un design minimalist.

Printre cele mai importante trasaturi se numara fluiditatea excelenta pe parte de pan, miscandu-se cu o precizie deosebita. Manerul pentru pan este detasabil si pliabil pentru portabilitate crescuta.

Trepiedul suporta o incarcatura de pana la 4kg, poate fi extins pana la o inaltime de 150cm si are 42cm in forma pliata, cantarind putin peste 1.5kg.

Manfrotto Befree Live are, de asemenea, o sliding plate ce poate fi folosita cu o gama larga de camcordere si DSLR-uri.

Seria Befree Live include si capul fluid Befree Live, cea mai mica versiune de cap fluid pentru camere video disponibila pe piata. Acesta ofera fluiditate pentru pan si tilt, are un maner pentru pan detasabil si pliabil pe un cap foarte compact si este compatibil cu echipamentele deja existente in familia Befree, 290 Light si cu toate trepiedele cu oala de 40mm.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!