TSL Products, unul dintre liderii domeniului de echipamente profesionale pentru broadcast, a anuntat o colaborare cu Cinela, specialisti in protectii impotriva vantului, pentru a crea PIANI-SPS200, un pachet revolutionar pentru inregistrare VR (realitate virtuala).

Cele doua companii au mai lucrat si inainte la o versiune compacta personalizata a microfonului ambisonic TSL SoundField SPS200 cu o protectie de vant ZEPHYX de la Cinela pentru a crea un sistem de inregistrare portabil, robust si de incredere.

Succesul colaborarii a dus la acest nou proiect ce le permite creatorilor de continut VR si a celor ce integreaza sunet surround sa obtina o calitate deosebita si o experienta imersiva a sunetului cu fara configuratii complicate si greu de manevrat.

PIANI-SPS200 este format din microfonul TSL SoundField Standard SPS200 inserat in protectia de vant Cinela Pianissimo care contine extensii interne flexibile folosind conectori originali SoundField, maximizand izolatia vibratiilor si zgomotele produse de manevrare.

Utilizatorii pot procura fiecare element separat si trebuie doar sa le conecteze (in aproapiere de pivotant) prin intermediul extensiilor tipice care vin odata cu microfon.

Microfonul SPS200 beneficiaza de control pe baza de software si foloseste aceeasi tehnologie SoundField cu mai multe capsule precum modelele de varf ale companiei, putand capta sunet stereo, surround si B-Format simultan.

Microfonul cantareste numai 220g si este alimentat cu 48v phantom standard. Are incorporate 4 capsule condensatoare.

Protectia de vant Cinela Pianissimo este pe cat de usoara pe atat de robusta, fiind dezvoltata pentru noua generatie de microfoane shotgun in versiune scurta precum si cu alte microfoane mai scurte de 21cm.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!