Viewfinderul electronic Gratical Eye de la Zacuto, unul dinte cele mai apreciate in domeniu, primeste un update de firmware.

Noul update, 1.1, aduce o serie de schimbari. Printre acestea se numara faptul ca screen saver-ul se va inegri imediat, in loc sa faca tranzitia treptat. In plus, Gratical Eye nu mai accepta firmware-ul dedicat Gratical HD.

Acum, senzorul bateriei poate fi oprit atunci cand semnalizeaza rosu intermitent iar indicatorul de pixel la pixel din zona de informatii se va inrosi atunci cand este activ. Mai mult, oprirea barelor de culoare sau a tabelului Macbeth nu mai cauzeaza varfuri.

Nu in ultimul rand, lumina taly este setata by default pe oprit.

Gratical Eye este cel mai mic si mai usor viewfinder al seriei, datorita faptului ca nu are baterie. Pentru alimentare a fost echipat cu un conector Lemo cu doi pini. Eye are o singura intrare HD-SDI si, ca si Gratical HD, beneficiaza de upgrade-uri gratuite de firmware pe viata.

Alte doua trasaturi de baza care il diferentiaza clar de celelalte EVF-uri din gama sunt: un tally extern si un senzor de proximitate.

Senzorul de proximitate se asigura ca, daca nu detecteaza nimic in 7 secunde (perioada poate fi modificata), ecranul se face negru, revenindu-si instantaneu atunci cand detecteaza miscare. Daca timp de o ora nu este folosit, Gratical Eye se inchide automat, economisind energie.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!