Noul update de firmware Convergent Design v2016.10 pentru monitoarele-recorder Odyssey 7/7Q/7Q+ si Apollo este unul destul de important, avand in vedere ca include, printre altele, optiuni noi precum Titan HD Extract, VariCam LT RAW, ProRes Proxy, ARRIRAW 4:3 si EDL-uri.

In primul rand, cea mai importanta trasatura a noului firmware v2016.10 este lansarea upgrade-ului optional Titan HD Extract care permite ca semnalul de iesire dintr-o camera 4K sa fie facut downsample in 3 imagini HD cu scopul de a crea multiple unghiuri pentru comutare live sau pentru a face pan intre cadre.

Titan HD Extract permite ca toate cele 4 semnale de iesire sa fie inregistrate cu numele fisierelor corelate, precum si cu timecode-uri corelate.

Optiunea Titan HD Extract este acum disponibila si poate fi instalata pe Convergent Design Apollo si pe modelele Odyssey 7Q/7Q+. Versiunea de firmware v2016.10 este necesara. Pentru proprietarii actuali de Apollo/Odyssey, compania pune la dispozitie si varianta de inchiriere cu ziua.

Dupa cum am precizat deja, noul update de firmware v2016.10 adauga si codecul ProRes Proxy cu sampling 4:2:2.

Utilizatorii de Panasonic VariCam LT vor putea sa aiba semnal de iesire in format RAW pe modelele Odyssey 7Q/7Q+. Convergent Design a indicat faptul ca odata achizitionata optiunea RAW, va fi activat suportul pentru toate viitoarele update-uri RAW fara alte costuri.

Printre noutatile ce vizeaza in mod special recorderul Apollo se numara suport EDL in toate modulele de comutare live si suport pentru comutare live 1080p 50/60fps. EDL este includ in standardul CMX3600 si este suportat de FCP 7, FCP X, PremierePro, DaVinci Resolve si de Avid Media composer.

In plus fata de suportul VariCAM LT, pachetul Odyssey 7Q/7Q+ RAW va suporta formatul ARRIRAW 4:3 cu update-uri, imbunatatiri pentru Sony FS RAW la ProRes precum si pentru Canon RAW la ProRes.

Alte noutati includ LUT-uri Canon CLog3, LUT-uri revizuite pentru Sony FS5 si FS RAW, fisiere System Log inregistrate pe SSD si selectie audio pe 8 canale pentru casti.

Convergent Design v2016.10 este disponibil si este gratuit pentru toti proprietarii de monitoare/recordere din seria Odyssey 7 si Apollo.

Esti interesat de echipamentele Convergent Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!