Phabrix va prezenta la BVE Londra 2017 o serie de noi capabilitati pentru revolutionarul echipament pentru teste UHDTV: Phabrix Qx.

Bazate pe o platforma tehnologica de ultima generatie pentru a face fata latimilor de banda mai mari ale formatului UHDTV, Phabrix va demonstra o gama de trasaturi profesionale nou adaugate ce sunt standard pe V1. Printre acestea se numara waveform, vectorscop, suport aditional pentru standarde, timp de referinta, fereastra pentru Dataview imbunatatita plus monitorizare audio cu selectie de canale pentru ascultare.

De la lansarea sa, PHABRIX Qx a devenit unul dintre cele mai apreciate instrumeste pentru teste si masuratori ale formatelor de broadcast pana la UHDTV 4K. Capabil sa genereze si sa analizeze simultan, Qx ofera modele de teste pentru standarde SMPTE prin generatorul sofisticat ce poate fi analizat instantaneu ca parte a unui proces in loop inchis.

Printre aplicatiile dedicate segmentului de broadcast ale Phabrix Qx se numara RTE (Real Time Eye) ce continua sa impresioneze prin masuratorile automate, jitter timing si alinierea parametriilor si a histogramelor.

Functia de RTE, combinata cu un display waveform separat pentru jilter permite identificarea problemelor in stadiu incipient.

Phabrix Qx este de asemenea disponibil fara setul de capabilitati pentru layere fizice, permitandu-i echipamentului sa se concentreze astfel mai mult pe stabilirea transmisiunilor UHDTV corecte in cadrul infractructurilor de broadcast.

Folosind iconitele UI inteigente aplicate ca intrumente de urmarire, un inginer poate interoga cu usurinta orice semnal sub test, fie ca este bazat pe formate HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI, 12G-SDI in link unic, dual sau quad.

Pentru acele standarde care folosesc mai mult de o intrare, precum 2 x 6G sau 4 x 3G, Phabrix Qx ofera o fereastra de timing pentru a verifica fiecare semnal de intrare daca se incadreaza in cei 400ns necesari pentru a indeplini specificatiile.

In plus, are un pattern dedicat pentru a verifica alinierea unui al patrulea semnal de intrare, Qx demonstrand clar orice actiune de remediere necesara pentru upstream. Printre altele se mai numara SMPTE ST 352 viewer, picture viewer, VANC/ANC display, identificator pentru intrari, logare si posibilitatea de control de la distanta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!