Video Devices, divizia de echipamente video a Sound Devices, a adaugat un set de caracteristici seriei Video Devices PIX-E de monitoare / recordere compatibile 4K, odata cu lansarea versiunii 3.50 de firmware.

Acest update, disponibil pentru descarcare gratuita in cazul proprietarilor de dispozitive Video Devices PIX-E, ofera functionalitati cheie de playback, printre care se numara capabilitatea de a adauga, de a sterge si de a localiza cu markeri cue, de a crea un playlist personalizat, de la face playback in loop pentru inregistrari individuale si nu numai.

Compania a tinut cont de feedback-ul primit de la utilizatorii de Video Devices care au apreciat functionalitatile de video assist ale PIX 240i, astfel incat producatorii au decis sa aplice o schema asemanatoare de capabilitati seriei PIX-E compatibila cu 4K.

Video Devices PIX 240i a fost primul video recorder portabil care a oferit o alternativa practica pe platou la sistemele de video assist bazate pe computere.

Utilizatorii pot adauga markeri cue atat in timpul inregistrarii cat si in timpul procesului de playback. Atunci cand noile functionalitati sunt combinate cu cele deja existente, precum cele de pauza si de jog, utilizatorii pot pune markeri de cue cu exactitate iar ulterior pot naviga la ei prin apasarea butoanelor de “Fast Forward” sau “Rewind”.

Dupa cum mentionam mai sus, o alta capabilitate noua este cea de loop, care le permite utilizatorilor sa redea in bucla sectiuni din inregistrare, toata inregistrarea sau chiar un intreg playlist. Redarea in bucla se poate face inainte, in revers, in slow motion sau la viteza sporita.

O trasatura dedicata strict dispozitivului PIX-E7 este un buton SDI In ce permite comutarea monitorizarii si inregistrarii intre semnale video separate trimise catre cele doua intrari SDI ale monitorului. Astfel, utilizatorul poate muta intre cadrele unei filmari cu doua camere.

Seria Video Devices PIX-E de monotoare / recordere 4K include doua modele cu diagonala de 5inci, PIX-E5 si PIX-E5H, precum si unul de 7inci, PIX-E7.

Interesat de produsele Video Devices? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!