Compania nipona a lansat pe piata un nou viewfinder profesional OLED full HD pentru camerele CineAlta PMW-F55 si PMW-F5 ce ofera o rezolutie mai mare si o luminozitate mai ridicata: Sony DVF-EL200.

Viewfinder-ul compact cu diagonala de 0.7 inci (pe zona de vizualizare) are o claritate incredibila de 1920 x 1080 Full HD, iar rezolutia este numai o mica parte din avantajele pe care le promite noul model. Datorita celei mai noi tehnologii OLED, dispozitivul beneficiaza de o luminozitate de aproximativ 200 cd/m2, ceea ce inseamna ca este aproape dublu comparativ cu DVF-EL100, viewfinder-ul din generatia precedenta dedicat camerelor PMW-F55 si F5.

Cel mai nou panou OLED de inalta calitate ajuta operatorii asigurand un plus de confort si flexibilitate, pentru ca acestia sa se poata concentra mai mult pe incadrare. In plus fata de afisajul OLED imbunatatit, Sony DVF-EL200 ofera o durabilitate crescuta si un grad de utilizare ridicat datorita senzorului mai bun de marurare a distantei ochiului, a encoderelor pentru controlul luminozitatii, contrastului si punctelor de peaking, precum si a unui inel de dioptrii mai greu si mai confortabil. Dispozitivul mai are si conector LEMO rigid si un sistem de detasare a viewfinder-ului de camera cu eliberare rapida.

Pentru a folosi Sony DVF-EL200 cu camerele CineAlta F55 si F5, sunt necesare cabluri pentru viewfinder si atasament CBK-55AT.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!