Conceput sub forma unui eveniment intensiv de trei zile care va include prezentari, ateliere de lucru si masterclass-uri, conferinta match FRAME se adreseaza videografilor si fotografilor interesati sa atinga urmatorul nivel in piata plina de provocari a productiei de filme si noilor tipuri de media.

Profesionisti de renume international din industrie vor impartasi din experienta lor, acoperind atat concepte generale cat si detalii particulare pentru diverse categorii a realizarii de filme precum nunti, evenimente si moda.

Pe langa o serie de invitati speciali, au fost anuntati 5 speakeri principali, acestia fiind: Philip Bloom, Stuart James McBratney, Andras Studinger, Alexandru Ciocan si Nick Driftwood.

Philip Bloom este un cineast Britanic de renume mondial care, in ultimii 10 ani, s-a specializat in crearea unor imagini cinematografice incredibile, indiferent de camera folosita. A lucrat pentru toate posturile principale de difuzare media  din UK, cum ar fi BBC, ITV, C4 si Sky, precum si pentru numeroase companii de productie independente si multi altii din intreaga lume, precum CNN, CBS, Discovery, FOX sau NBC.

Studinger András a fost primul care a aderat la tabara maghiara a cinematografiei de nunti care a continuat sa cucereasca piata internationala. Lucrarile sale sunt caracterizate prin culori specifice, compozitie interesanta si diversitate continua a stilului post productie. Puritatea viziunii sale tehnice si ideile sale inedite produc rezultate relevantaean dupa an. Scopul sau initial a fost sa revolutioneze cinematografia locala a nuntilor și sa poata vizita cele mai renumite locatii de nunti din lume.

Stuart McBratney a onceput sa faca filme de amatori in urma cu 30 de ani si lucreaza ca profesionist, in calitate de regizor, de 14 ani. A facut peste 500 de reclame TV avand clienti precum Honda, Nike și McDonalds, numeroase videoclipuri muzicale, serii de televiziune filmate in Rusia ai Ukraina si două filme de lung metraj inclusiv faimosul castigator la festivale din întreaga lume intitulat “Pop-Up”.

Alexandru Ciocan este Senior Colorist la O-VIDEO Studio. In ultimii 20 de ani a lucrat ca si colorist de postproductie in Romania, SUA, Rusia, Bulgaria, Israel si Grecia. De cand a inceput s-a concentrat in special pe proiecte comerciale pentru televiziuni si cinema. Prin urmare, are experienta in colorizarea de filme de lung metraj, precum si documentare, seriale TV, scurt metraje si videoclipuri muzicale.

Nick Driftwood conduce casa de productii Driftwood Productions din Brighton, UK. In prezent, compania produce serie de scurt metraje pentru filmul “Driftwood” precum si “The Collective Short stories of Bertolt Brecht”. Nick este un videograf, regizor si actor experimentat.

Pentru detalii si bilete, viziteaza www.thematchframe.com.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!