Compania, specializata in sisteme robotice de sustinere a camerei, a anuntat un update pentru capul fluid Fusion. Noul model asigura un drag de aproape doua ori mai mare decat varianta originala.

Reprezentantii Vinten au specificat faptul ca performanta noului cap FH-145 S2 respecta standardele inalte ale companiei, oferind operatorilor din zona de broadcast rezultate la cea mai buna calitate.

Noul produs ofera trei pasi: primul are acelasi nivel de drag ca modelul original FH-145, in timp ce pasii doi si trei aduc un nivel de drag aditional.

Dezvoltat sa suporte combinatii tipice de camera si obiectiv de pana la 65kg, Vinten FH-145 S2 reprezinta o solutie pe cat de simpla, pe atat de flexibila si robusta. Capul fluid este usor de setat, operat si reparat, fiecare element fiind creat tinand cont de nevoile utilizatorilor.

Sistemul poate fi folosit ca un cap pan & tilt complet robotic, controlat de la distanta, sau poate fi comutat instantaneu pe modulul de control manual in cadrul productiilor unde este de preferat un cameraman.

Cu un drag marit in modulul manual, Vinten FH-145 S2 le ofera operatorilor un control mai fin, pentru cadre stabile, flexibile si creative.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!