La NAB Show 2016, Vocas a introdus Spider, noul sau sistem flexibil pentru camere din categoria usoara.

Vocas sustine ca Spider System are disponibila o serie de module diferite ce pot fi configurate in diverse moduri. Noul sistem va fi prezentat alaturi de un brat extensibil, o placa universala pentru baza, un suport de umar, un suport de mijloc si un nou maner.

Bratul extensibil poate fi ajustat in lungime si se poate roti cu 360 de grade. La un capat al bratului pot fi montate accesorii pe o rotita standard. Pana la 4 brate flexibile pot fi montate pe placa pentru baza a camerei.

Sistemul va fi comercializat ca un kit de baza constand in doua brate extensibile, o placa universala pentru baza, un suport de umar si un maner. Fiecare accesoriu poate fi cumparat separat.

Vocas va prezenta si accesoriile disponibile pentru camera Sony PXW-FS5. Atat pentru corpul camerei cat si pentru manerul original al camerei, Vocas a dezvoltat insertii pentru a schimba aceasta conexiune cu rotite standard.

Pentru viewfinder, Vocas a creat o NATO rail cu noile rotite Sony 8p la un capat. Astfel, viewfinder-ul poate fi ajustat in mai multe pozitii. In plus, se poate obtine o stabilitate mai mare prin montarea noului Vocas Sony 8p pe un bracket de viewfinder de 15mm.

Acum mai sunt disponibile si doua placi de tip “cheese” pentru partea superioara a Sony PXW-FS5: o placa in forma de H si una completa. Placa in forma de H poate fi montata pe FS5 fara indepartarea manerului original Sony.

O alta noutate Vocas este adaptorul de la E-mount la PL. Acesta poate fi montat pe bracket-ul Sony PXW-FS5 pentru suport.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!