Compania olandeza Vocas a devenit unul dintre primii producatori in domeniu care lanseaza accesorii dedicate specific noii camere Sony FS7 II, desi multe dintre parti sunt de asemenea compatibile cu originalul FS7.

Prin urmare, Vocas aduce pe piata doua optiuni noi de baseplate pentru FS7 si FS7 II, ceea ce va ridica la trei numarul de baseplate-uri Vocas personalizate pentru camcorderele Sony FS7.

Noua baseplate MKII are o forma potrivita pentru baza camerei si necesita ca suportul de umar propriu al acesteia sa fie indepartat. In locul lui vine un suport de umar ajustabil, facut din cauciuc, atasament fixat cu rosete, ajustare VCT-14 si tije de 15mm in fata si in spate.

Avantajul acestui tip de design este faptul ca este simplu si de incredere, insa pe cealalta parte suportul de umar nu are disponibile ajustari pentru punctul de echilibru. Asta inseamna ca pentru un contrabalans perfect, vor trebui adaugate baterii sau contragreutati.

Cea de-a doua optiune disponibila de baseplate, USBP-15 MKII, rezolva problema de mai sus cu o solutie din doua parti. Un adaptor care inlocuieste suportul de umar standard de la Sony (0350-2255), care in schimb se poate folosi impreuna cu sistemul de baseplate culisant de la Vocas (0350-2207).

Acestea ofera camerei posibilitatea de ajustare in fata si in spate pentru un echilibru mai bun, insa ridica in acelasi timp camera putin mai sus pe umar.

Pentru partea de sus a camerei a fost dezvoltata o placa in forma de H (0350-1367) care beneficiaza de tije de suport cu o grosime de 15mm atat pentru partea din fata a camerei cat si pentru cea din spate.

De asemenea, are multiple gauri cu filet de 1/4 pentru montarea accesoriilor, ceea ce este deosebit de util atunci cand este nevoie de adaugarea de motoare pentru focalizare sau de monitoare on camera.

Un alt accesoriu nou este suportul pentru obiective cu montura PL. Acesta se monteaza pe placa in forma de H si sustine adaptorul de la montura E la PL (0900-0016).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!