Wohler Technologies adauga doua noi produse seriei iAM odata cu lansarea iAM-mix si iAM-audio.

Perechea, care a fost prezentata la standul Wohler de la NAB Show 2016, se alatura astfel seriei de echipamente de monitorizare montabile in rack.

Noile dispozitive de monitorizare a semnalului si datelor au ca scop oferirea unei game de capabilitati prin retea care pot fi controlate de software prin intermediul unui API.

iAM-mix are o suprafata de control cu panou frontal ce permite controlul fiecarui canal in parte, precum si modificarea volumului. Creat pentru un control pe 8 sau 16 nivele si monitorizare doar audio, iAM-mix poate fi integrat cu solutiile de rutare A/V.

iAM-MIX-16-DA si iAM-MIX-8-DA au audio analog, oferind montorizare AES si MADI cu 16, respectiv 8, nivele selectable, avand comenzi de mixare a semnalelor de iesire.

iAM-MIX-16-SDA si iAM-MIX-8-SDA vin echipate cu audio analog, intrari AES si MADI cu optiuni pentru 3G/HD/SD-SDI si interfata pe fibra MADI multimode sau singlemode, monitorizarea facadu-se pe 16, respectiv 8, nivele selectable.

Noile unitati, indiferent daca sunt cu 8 sau cu 16 nivele de control, ocupa o unitate de rack.

iAM-audio introduce interfata cu panou touch pentru a permite comanda si controlul unitatii, precum si noi optiuni I/O, printre care Dante si Ravenna, combinat cu afisarea de date si monitorizarea audio Wohler.

Craig Newbury, vice presedinte pe vanzari al Wohler, a precizat in legatura cu decizia companiei de a mari gama iAM ca “industria continua sa se indrepte catre instrumente pe definite de software care pot fi usor extinse si livrate catre utilizatori multipli simultan”.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!