X
    Categories: NoutatiPro A/VPro A/V & Cinema

Workflow Instant HDR pentru camcorderele Sony

Cum sa tragi, sa editezi si sa vizualizezi continut HLG fara a fi necesara adaugarea de colorizare

Pe masura ce creste cererea pentru continut HDR, de la platformele video pe internet la profesionisti acorda o atentie sporita la valoarea adaugata a HDR.

Cei care lucreaza pe acest segment au nevoie sa livreze continut rapid, fara a compromite calitatea imaginii. Pentru a veni in intampinarea asteptarilor, Sony ofera acum capabilitati HDR pentru camcorderele entry level XDCAM PXW-FS5 si PXW-Z150.

Ambele modele beneficiaza de inregistrare HLG (Hybrid Log-Gamma) – 4K: XAVC 4:2:0 8-biti, HD: XAVC 4:2:2 10-biti – pentru un workflow usor si rapid bazat pe fisiere, obtinand in acelasi timp o calitate HDR a imaginii. Acest flux de lucru permite filmarea, editarea si vizualizarea continutului HDR in HLG, fara pasi in plus pentru colorizare in post productie.

Sony PXW-FS5 si PXW-Z150 primesc abilitati HDR aditionale prin intermediul upgrade-urilor de firmware V4.0 si V2.0. Pentru FS5, HLG este suportat aditional fata de S-Log3. Modulul HLG poate fi setat rapid prin optiunea nou adaugatei imagini de profil. Spatiul de culoare BT.2020 poate fi selectat de indata ce modulul HLG este activat.

Modulul HLG poate fi suportat si pe Sony PXW-Z150. Pentru mai multe informatii si detalii privind acest update de firmware, cititi aici.

Noile Sony PXW-Z90 si HXR-NX80 sunt primele camcordere profesionale de mici dimensiuni capabile sa livreze continut 4K HDR uimitor cu un flux de lucru HLG. S-Log3 este de asemenea suportat, permitand utilizatorilor sa creeze o imagine superba cu o gama larga de culoare.

O-Video :bvyufdrtzxtcv