X-Rite i1Display Pro este combinatia perfecta de precizie de neegalat a culorii, viteza si control pentru cel mai inalt nivel de acuratete a culorii pe ecran, inclusiv pe dispozitive mobile, si proiectoare.

Este solutia profesionala de calibrare a culorii dedicata perfectionistilor. Cele doua module ale sale, cel de baza si avansat, ii asigura utilizatorului precizie, o gama larga de optiuni si control potrivit oricarui flux de lucru.

X-Rite i1Display ProUtilizarea lui X-Rite i1Display Pro asigura ca nu sunt pierdute ore intregi de munca pentru a prelucra imagini ca la final sa reiasa ca ecranul nu reda corect fisierele digitale. Crearea corecta de profile si calibbrarea display-ului ofera un timp redus de editare si o reprezentare finala mai realista, fara surprize.

i1Display Pro are incorporate filtre avansate tehnologic si siteme optice, beneficiind de viteze uimitoare de masurare, precum si de o acuratete deosebita a culorii pe toate ecranele actuale, inclusiv pe LED, plasma, OLED, RG Phosphor si Wide Gamut.

In plus, este calibrat din punct de vedere al spectrului, ceea ce il face usor de upgradat pentru teren pentru a suporta tehnologii viitoare de display, extinzand durata de viata a investitiei.

Designul ultra-ergonomic al X-Rite i1Display Pro incorporeaza 3 functii: masuratori ale mediului ambient, crearea de profile pentru monitoare si crearea de profile pentru proiectoare.

Software-ul de management al culorii i1Profiler este unul dintre cele mai bune, oferind flexibilitate si control de varf. Modulul de baza ofera o interfata cu optiuni prefefinite pentru cel mai scurt drum catre un flux de lucru profesional.

Modulul avansat le pune la dispozitie utilizatorilor optiuni ce pot fi definite de catre acesti pentru profile mai sofisticate ce ofera cea mai inalta calitate in ceea ce priveste rezultatele pe monitoare si proiectoare.

X-Rite i1Display Pro compenseaza pentru lumina ambientala de la locul de munca folosind Ambient Light Smart Control. Deoarece intensitatea sau cantitatea de lumina ambientala afecteaza modul in care sunt percepute culorile pe ecran, i1Display Pro ajusteaza automat profilul sau il notifica pe utilizator in clipa in care lumina ambientala se modifica.

Cu Ambient Light Measurement, este determinata automat luminanta optima a ecranului. Flare Correct masoara si ajusteaza profilul ecranului pentru rate reduse de contrast cauzate de luminile ce se reflecta pe suprafata de display.

Tehnologia adaptiva Intelligent Iterative Profiling produce rezultate optimizate pentru o acuratete maxima a culorii pe fiecare ecran in parte de fiecare data cand utilizatorul face un profil.

Noile standarde video incluse asigura faptul ca ceea ce utilizatorii vad este ceea ce vor primi de-a lungul intregului flux de lucru digital. Acest lucru este deosebit de important in partea de colorizare sau de editare a materialelor video.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!