Seria Zeiss Ultra Prime acopera cea mai larga gama focala de obiective prime oferind flexibilitatea necesara in cinematografie.

Obiectivele Ultra Prime sunt usoare si de viteza standard. Acestea se potrivesc perfect, din punct de vedere optic, cu obiectivele de mare viteza Master Prime. Seria reprezinta o cooperare intre ARRI si Carl Zeiss.

Gama cuprinde cel mai extins set posibil, cele 16 obiective de inalta performanta de la superangularul extrem de larg Ultra Prime 8R la Ultra Prime 180 mm, cel mai bun obiectiv telephoto creat special pentru cinematografie.

Zeiss Ultra PrimeDe remarcat la Zeiss Ultra Prime este distorsia atent controlata, capacitatea superioara de focalizare de aproape si scalele de calibrare usor de citit, precum si faptul ca toate obiectivele au o constructie robusta si sunt usor de mentinut.

Obiectivele Ultra Prime au fost primele echipate cu revolutionarul LDS (Lens Data System) de la ARRI, rezultand seria LDS Ultra Prime.

Aceasta aduce impreuna elementele optice ale Ultra Prime implementate intr-o carcasa special conceputa care permite fiecarui obiectiv sa comunice electronic cu camera, usurand sarcinile de pe platourile de filmare si oferind metadata pretioase pentru postproductie.

Printre trasaturile definitorii ale gamei LDS Ultra Prime se numara elementele flotante pentru close-up la calitate iesita din comun, encodere incorporate si PL mount electronic (PL-LDS) pentru metadata, acopera Super 35, creste contrastul si rezolutia imaginilor pe toata gama focala iar colorizarea este sincronizata cu a obiectivelor Ultra Prime, Master Prime si Alura ZoomsUniform.

Lens Data System ofera diverse trasaturi care salveaza timp si bani prin transmiterea de informatii legate de camera si obiective catre display sau catre video assist.

Profunzimea campului este afisata grafic, ceea ce face ca setarile sa poata fi facute mai rapid si permite asistentului sa hotarasca rapid daca obiectul se afla inca in raza adancimii campului.

LDD-FP (Lens Data Display for Focus Pullers) poate fi montat pe matte-box astfel incat Assistant-ul poate lucra mai eficient datorita LDD-FP in campul sau vizual. Orice miscare ce implica diafragma nu mai necesita setari complexe deoarece camera stie automat setarile diafragmei.

Atunci cand camera se afla intr-o pozitie izolata (ca de exempu pe macara sau folosind un steadicam), Assistant-ul primeste informatii exacte si de incredere despre statusul camerei si al obiectivului fara a folosi martori care nu fac decat sa adauge la greutate. Aceasta se poate face prin cablu sau wireless cu WMU-3.

Prin asigurarea unei interfete pentru dispozitivele externe de masurare a distantei (in prezent Cine Tape Measure) devin disponibile functii speciale precum focus tracking.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!