HEDBOX lanseaza bateriile de cinema NERO

HEDBOX lanseaza bateriile de cinema NERO

Acumulatori profesionali pentru echipamente de cinematografie HEDBOX NERO folosesc noul sistem revolutionar "Cells Framing Construction System" care ofera un plus de securitate si stabilitate celulelor de baterie. Prin urmare, modelele NERO sunt mai sigure in ceea ce priveste transportul, dar si folosirea zilnica.

HEDBOX NERO beneficiaza de conectori V-mount alaturi de sistemul de prindere din aluminiu de inalta calitate V-wedge care asigura o montare stabila fara a ingreuna bateria.

O mufa pentru iesire D-tap DC si un USB (cu capacel pentru protectie impotriva prafului) au fost adaugate pe partea laterala a fiecarei baterii. Avand posibilitatea de a functiona ca sursa externa de alimentare, la NERO pot fi conectate lumini LED, monitoare video, transmitatori wireless sau recordere digitale, pentru alimentare chiar si atunci cand bateria este atasata camerei sau pur si simplu folosind bateria ca power station independenta.

In plus, NERO beneficiaza de un sistem cu 4 LED-uri pentru a arata in orice moment gradul de incarcare de care dispune bateria (100%, 75%, 50% sau 25%).

HEDBOX NERO are 3 capacitati pentru a se mula perfect nevoilor clientului. NERO L are o capacitate de 200Wh, NERO M ofera 150Wh iar NERO S asigura 98Wh.


Tags:
S-a lansat versiunea 2.0 de firmware pentru Sony VENICE

ARRI Trade-In / Trade-Up pentru camere AMIRA

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).