Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

HEDBOX lanseaza bateriile de cinema NERO

Acumulatori profesionali pentru echipamente de cinematografie HEDBOX NERO folosesc noul sistem revolutionar "Cells Framing Construction System" care ofera un plus de securitate si stabilitate celulelor de baterie. Prin urmare, modelele NERO sunt mai sigure in ceea ce priveste transportul, dar si folosirea zilnica.

HEDBOX NERO beneficiaza de conectori V-mount alaturi de sistemul de prindere din aluminiu de inalta calitate V-wedge care asigura o montare stabila fara a ingreuna bateria.

O mufa pentru iesire D-tap DC si un USB (cu capacel pentru protectie impotriva prafului) au fost adaugate pe partea laterala a fiecarei baterii. Avand posibilitatea de a functiona ca sursa externa de alimentare, la NERO pot fi conectate lumini LED, monitoare video, transmitatori wireless sau recordere digitale, pentru alimentare chiar si atunci cand bateria este atasata camerei sau pur si simplu folosind bateria ca power station independenta.

In plus, NERO beneficiaza de un sistem cu 4 LED-uri pentru a arata in orice moment gradul de incarcare de care dispune bateria (100%, 75%, 50% sau 25%).

HEDBOX NERO are 3 capacitati pentru a se mula perfect nevoilor clientului. NERO L are o capacitate de 200Wh, NERO M ofera 150Wh iar NERO S asigura 98Wh.

  • Aug 09, 2018
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu