Collection: Service profesional audio video

Oferim suport tehnic si service ca un aspect cheie al afacerii noastre. Specialistii nostri au nu numai o experienta impresionanta in spate, ci beneficiaza periodic de traininguri sustinute de producatori pentru a fi mereu in pas cu cele mai noi tehnologii. 

Service profesional audio video

Sony Service

Biroul O-VIDEO din Bucuresti este Sony Authorised Service Center (ASC). Sony rezerva acest statut numai pentru cei mai de incredere si capabili parteneri. Prin urmare, oferim asistenta specializata pentru tot ceea ce tine de gama broadcast, profesionala si medicala a companiei.

Ca Sony Service Autorizat, depanam echipamente in garantie (PrimeSupport) si in afara garantiei, la standard impuse de Sony. De asemenea, livram piese de schimb pentru o mare parte din echipamentele produse de Sony. In plus, executam operatiuni de intretinere si upgrade de software pentru echipamentele din categoriile enumerate.

Vrei sa iti inregistrezi produsul Sony pentru a beneficia de Prime Support international? O poti face dand clic aici.

ARRI Service

Echipa de service O-VIDEO a obtinut certificarea in urma parcurgerii trainingurilor sustinute de specialistii ARRI. Oferim, astfel, acele lucrari de intretinere si reparatii autorizate de catre producator.

Inregistreaza-ti produsele ARRI pentru a beneficia de garantie internationala, cele mai noi informatii. Inregistrarea se poate face aici.

ProService

Se poate intampla oricand un accident! Poate ai avut ghinionul sa scapi camera sau poate ceva pur si simplu nu merge asa cum ar trebui. Vorbeste cu unul dintre expertii nostri pentru a vedea cum putem sa te ajutam. De la constatare la repunere in functiune, serviciile sunt profesionale si garantate. Depanam echipamente profesionale si broadcast aflate in garantie si in afara garantiei.

Oferim suport tehnic pentru urmatoarele echipamente din gama broadcast si profesionala:

In garantie:

 

In afara garantiei:

 

Camere video

 

Aparate Sony Alpha

 

Recordere / playere

 

Echipamente din gama Sony medical
(monitoare, recordere, printere)

 

Monitoare

 

Camere Sony prosumer

 

Video switchere

 

 

 

Echipamente din gama audio profesional

 

 


Cu ce te putem ajuta:

  • Curatare si verificare viewfinder
  • Calibrare auto focus
  • Curatare senzor
  • Curatare contacte
  • Update firmware
  • Calibrare completa
  • Diagnoza de software

Camerele video profesionale reprezinta anucleul afacerii noastre, dar nu ne rezumam la ele. Suntem aici sa te ajutam cu tot ceea ce tine de segmentul PRO A/V, de la monitoare la trepiede.

Piese de schimb si accesorii

Punem la dispozitie toate piesele de schimb necesare pentru camere video, recordere, monitoare si promptere, sisteme audio pe fir si wireless, lavaliere si microfoane etc.

Oferim serviciu de mufare a cablurilor cu orice tip de conector este necesar.

Daca nu ai nevoie de service ci doar de componente, spune-ne ce piesa cauti daca stii deja sau intreaba si decidem impreuna ce ti se potriveste. Oferim numai piese originale, noi si de cea mai buna calitate.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la service@o-video.ro sau +40 722 274 742 si spune-ne care este problema!

NU uita sa iti lasi numarul de telefon pentru a te contacta mai usor!  ( solicitarile fara date de contact NU vor fi luate in considerare )

Contacteaza-ne