Roland lanseaza interfetele audio Rubix

Roland lanseaza interfetele audio Rubix

Roland a anuntat ca lanseaza Rubix, o noua linie de interfete pentru Mac, PC si iPad-uri. Compania a creat Rubix pentru a oferi o combinatie echilibrata de sunet de inalta fidelitate, o forma compacta din metal solid cu o rezistenta pe termen lung si calitate ridicata, precum si o gama de trasaturi profesionale critice pentru producatorii audio.

Linia de interfetele audio Roland Rubix este formata din Rubix22, Rubix24 si Rubix44. Fiecare interfata multi-platforma este dezvoltata sa aiba un zgomot deosebit de redus de la intrare la iesire. Un sunet curat, foarte detaliat, a fost prioritatea producatorului, alaturi de asigurarea unor preamplificatoare de microfon de asemenea cu zgomot jos si suport pentru rezolutii audio de pana la 24-biti/192kHz.

Indicatori cu vizibilitate clara arata prezenta unui semnal bun sau a unui semnal de intrare care se suprapune, chiar si de la distanta. Protectia extinsa si nivelul ridicat de la sol asigura operatiuni curate si silentioase intr-o varietate de medii de lucru.

Roland Rubix22 este un model cu doua intrari si doua iesiri, cu doua preamplificatoare. Atunci cand este cuplat cu un iPad, ofera o solutie de inregistrare cu portabilitate ridicata si performanta crescuta.

Roland Rubix24 aduce doua iesiri extra si un compresor hardware/limitator pentru controlarea surselor cu dinamica ridicata, iar Rubix44 adauga doua preamplificatoare/limitatoare aditionale pentru un total de patru intrari si patru iesiri.


Tags:
Accesorii ARRI pentru Canon C700

Baterii de capacitate mare: HED-BP95D

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).