Profita de preturi scazute pana la 1 iulie

Profita de preturi scazute pana la 1 iulie

Incepand de la 1 iulie preturile vor creste cu aproximativ 7% la urmatoarele camere si accesorii:

Comanda pana la 1 iulie pentru a profita de pretul actual.

Noul FS5 II este in mod sigur cea mai accesibila camera digitala high frame de cinema de pe piata, mai ales pentru cei care isi doresc inregistrari in super slow motion fara a se arunca la un pret piperat. Ca in cazul majoritatii camerelor Sony din prezent, FS5 II poate fi folosit pentru filmari HDR si este compatibil HLG, avand un profil ce permite filmarea in spatiul de culoare BT.2020.

Sony HXR-NX5R este usoara si versatila, fiind potrivita pentru orice sarcina, acoperind de la prezentari educative la evenimente live si nunti. Camera ofera imagistica la performante de ultima generatie, cu inregistrari de full HD, datorita celor trei senzori de tip 1/2.8 Exmor CMOS ce asigura 2.07 milioane de pixeli efectivi la un aspect ratio de 16:9. Are un zoom optic de 20x si un zoom de 40x.

Camcorderul XDCAM Sony PMW-300K1 este echipat cu trei senzori Exmor Full HD CMOS de tip 1/2 inci si de sistem interschimbabil de obiective HD cu zoom 14x, capabili sa ofere imagini de inalta calitate chiar si in medii cu lumina redusa. Aceasta camera beneficiaza de un suport amplu in ceea ce priveste obiectivele interschimbabile si de un corp robust si rezistent ce asigura ca PMW-300K1 este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, indiferent de conditii si provocari.


Tags:
ZEISS anunta obiectivele Supreme Prime pentru Large Format

S-a lansat versiunea 2.0 de firmware pentru Sony VENICE

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).