ZEISS anunta obiectivele Supreme Prime pentru Large Format

ZEISS anunta obiectivele Supreme Prime pentru Large Format

Zeiss a anuntat lansarea unei game de obiective Supreme Prime pentru senzori full frame si mai mari, precum cei de pe noile camere Alexa LF, Sony Venice si RED Monstro VV cu un cerc de imagine de 46.2 mm. Toate obiectivele au o diafragma maxima T1.5, exceptie facand cele de 15mm si 150mm, acestea avand un indice T1.8 iar cel cu distanta focala de 200mm avand T2.1.

Pentru inceput, linia va contine obiective de 25mm, 29mm, 35mm, 50mm, 85mm si 100mm, urmand ca Zeiss sa extinda gama in 2019 si 2020 pana la un total de 13 lungimi focale. Partea frontala a tuturor obiectivelor Supreme Prime va avea un diametru de 95mm cu o pozitie standardizata pentru inelele de focalizare si diafragma, pentru o schimbare usoara intre obiective in timpul filmarii si timpi redusi de instalare.

Ca si in cazul liniei de obiective CP.3 xD, Zeiss Supreme Prime beneficiaza de tehnologia Supreme Prime ce inregistreaza metadata pentru productii si workflow-uri cu un aflux mare de editari VFX. Noile obiective vor avea monturi PL, LPL si EF.

Vezi colectia aici:


Tags:
RED isi simplifica oferta de camere

Profita de preturi scazute pana la 1 iulie

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).