RED isi simplifica oferta de camere

RED nu se dezminte atunci cand vine vorba de schimbari facute peste noapte, fara avertismente prealabile. Producatorul a anuntat ca va simplifica configuratiile de camera la trei optiuni pentru senzori: MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35 si GEMINI 5K S35. Mai nou, totul se reduce la DSMC2, acesta fiind singurul corp de camera ramas.

DSMC2 va avea specificatii asemanatoare cu cele de la WEAPON. Va fi capabil sa capteze continut video cu pana la 60 fps la calitate 8K, va suporta transferuri de date de pana la 300 MByte pe secunda si va putea inregistra simultan in format REDCODE RAW si Apple ProRes sau Avid DNxHD/HR.

Nu este de mirare ca RED a optat pentru o simplificare, tinand cont de toate combinatiile de corpuri si senzori de pana acum. Simplificarea configuratiilor nu este singura schimbare, ci si preturile. Camerele vin acum cu preturi reduse, iar asta nu este de ignorat, de pilda, pentru GEMINI, care a fost lansat cu numai o luna in urma. Pentru cei ce vor sa cumpere o camera RED noua, asta ar fi un moment ideal.

Corpurile de camera (denumite BRAIN) EPIC-W si WEAPON nu se mai fabrica, insa producatorul ofera cai de upgrade. De exemplu, detinatorul unui EPIC-W Gemini ii poate face upgrade la DSMC2 gratuit, ceea ce ar trebui sa mai indulceasca pastila pentru cei care si-au achizitionat de curand un RED, la preturile vechi.


Tags:
In curand: Tangent Wave2

ZEISS anunta obiectivele Supreme Prime pentru Large Format

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).