Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

Acumulatorii Li-Ion de capacitate mare HEDBOX HED-BP95D pot alimenta orice camcorder Sony HD ce accepta baterii de tip BPU (ca PMW-EX1, PMW-EX1R, PMW-EX3, PMW-100, PMW-150, PMW-200, PMW-300, PMW-F3, precum si PXW-X160, PXW-X180, PXW-X200 sau cel mai recent PXW-FS7).

In plus, HED-BP95D au iesire externa pe USB 5V, 1A pentru toate dispozitivele cu alimentare pe USB, si iesire Dual D-Tap DC 14.4V ce poate asigura un nivel impresionant de 96W / 8A pentru toate dispozitivele profesionale externe.

Suportul pentru iesirea Dual D-tap DC este implementat in partea de sus a noilor alimentatori. In aceasta forma, pot fi conectate doua produse diferite, cum ar fi lumini LED de tip on-camera si un monitor video sau un transmitator wireless si un recorder digital. Cele doua dispozitive vor fi alimentate simultan cu bateria atasata camerei sau separat, ca statii independente. Puterea maxima de la doua D-tap este de 95W. Amplasarea opusa a conectorilor D-tap ofera un plus de flexibilitate pe durata operatiunilor de zi cu zi.

Acumulatorii HED-BP95D au incorporati 4 indicatori pe LED care, la apasarea butonului de test, arata cata putere mai are bateria, in 4 pasi: 100%, 75%, 50% sau 25%. De asemenea, datorita unui cip de comunicare, aceasta informatie este transmisa si catre camera, procentul de putere ramas fiind afisat pe ecranul LCD al acesteia.

HED-BP95D dispune de calitatea recunoscuta la nivel mondial a producatorului de baterii pentru camere profesionale REDPRO. Compania si-a schimbat de curand numele in HEDBOX, lansand cu aceasta ocazie si o serie noua de produse (printre care se numara si HED-BP95D) cu inovatii binevenite.

  • Dec 06, 2017
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu