Colectie: Despre noi

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relateze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu aceasta a fost mereu o prioritate pentru noi.

Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Center (ASC).

Proiectare & Integrare

O-VIDEO activeaza in zona de integrare si proiectare cu servicii complete ce merita industria de televiziune si broadcast.

Serviciile de consultanta O-VIDEO va stau la dispozitie pentru a va ghida in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de alegere a workflow-ului potrivit si a bazei de echipamente necesare.

Va ajutam sa evitati consumul de timp si bugete suplimentare de proiectare si integrare a unei noi televiziuni de succes. In cazul upgrade-ului sau relocarii unei deja existente, lucram cu infrastructura respectiva si adaptam solutii care sa permita dezvoltari viitoare.

Experienta nu indeamna ca pentru un proiect de succes sa parcurgem impreuna cu clientul si sa definim urmatoarele etape:

*Planificarea fluxului de lucru
*Design conceptual
* Consultanta
*Integrare de sistem și servicii de management de proiect
*Procurare echipamente si materiale
*Punerea in functiune a echipamentelor si testarii lor,
*Training pentru angajati
*Suport tehnic pe termen lung

Indiferent de dimensiunea proiectelor la care lucram, portofoliul diversificat de parteneri, cu care mentinem legaturi solide de peste 20 ani, nu permite ca in mod independent sa recomandam o intreaga gama de tehnologii care merita optim proiectul clientului.

Avem puterea de a negocia preturi preferentiale in numele clientilor nostrii pentru a le obtine cel mai bun raport calitate-pret.

Reusim mereu sa optimizam bugetele disponibile folosind acordurile noastre de cumparare de volum, ce se reflecta in economii substantiale pentru client.

Sony Service Autorizat

Oferim suport tehnic si service ca un aspect cheie al afacerilor noastre fiind Sony Authorized Service Centrer (ASC). Asiguram asistenta specializata pentru tot ceea ce tine de gama broadcast, profesionala si medicala a companiilor.

Ca Sony Service Autorizat, depanam echipamente in garantie (PrimeSupport) si in afara garantiei, la standard impuse de Sony. De asemenea, livram piese de schimb pentru o mare parte din echipamentele produse de Sony.

Executam operatiuni de intretinere si upgrade de software pentru echipamentele din categoriile enumerate.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne si spune-ne care este problema!

Contacteaza-ne