Colectie: Service audio video profesional

Oferim suport tehnic si service ca un aspect cheie al afacerilor noastre. Specialistii nostri au nu numai o experienta impresionanta in spate, ci beneficiaza periodic de traininguri sustinute de producatori pentru a fi mereu in pas cu cele mai noi tehnologii.

Service audio video profesional

Service Sony

Biroul O-VIDEO din Bucuresti este Sony Authorized Service Center (ASC). Sony rezerva acest statut numai pentru cei mai de incredere si capabili parteneri. Prin urmare, oferă asistenta specializată pentru tot ceea ce tine de gama broadcast, profesională și medicală a companiei.

Ca Sony Service Autorizat, depanam echipamente in garantie (PrimeSupport) si in afara garantiei, la standard impuse de Sony. De asemenea, livram piese de schimb pentru o mare parte din echipamentele produse de Sony. In plus, executam operatiuni de intretinere si upgrade de software pentru echipamentele din categoriile enumerate.

Vrei sa iti inregistrezi produsul Sony pentru a beneficia de Prime Support international? O poti face dand clic aici .

Serviciul ARRI

Echipa de service O-VIDEO a obtinut certificarea in urma parcurgerii trainingurilor sustinute de specialistii ARRI. Oferim, astfel, acele lucrari de intretinere si reparatii autorizate de catre producator.

Inregistreaza-ti produse ARRI pentru a beneficia de garantie internationala, cele mai noi informatii. Inregistrarea se poate face aici .

ProService

Se poate intampla oricand un accident! Poate ai avut ghinionul sa scapi camera sau poate ceva pur si simplu nu merge asa cum ar trebui. Vorbeste cu unul dintre expertii noastre pentru a vedea cum putem sa te ajutam. De la constatare la repunere în funcțiune, servicii sunt profesionale și garantate. Depanam echipamente profesionale si broadcast aflate in garantie si in afara garantiei.

Oferim suport tehnic pentru urmatoarele echipamente din gama broadcast si profesionala:

In garantie:

In afara garantiei:

Camere video

Aparate Sony Alpha

Recordere / playere

Echipamente din gama Sony medical
(monitoare, recordere, printere)

Monitoare

Camere Sony prosumer

Comutator video

Echipamente din gama audio profesional


Cu ce ​​te putem ajuta:

  • Curatare si verificare viewfinder
  • Calibrați focalizarea automată
  • Curatare senzor
  • Curatare contact
  • Actualizați firmware-ul
  • Calibrare complet
  • Diagnoza de software

Camerele video profesionale reprezintă un nucleul afacerilor noastre, dar nu ne rezumam la ele. Suntem aici sa te ajutam cu tot ceea ce tine de segmentul PRO A/V, de la monitoare la trepiede.

Piese de schimb si accesorii

Punem la dispozitie toate piesele de schimb necesare pentru camere video, recordere, monitoare si promptere, sisteme audio pe fir si wireless, lavaliere si microfoane etc.

Oferim serviciu de mufare a cablurilor cu orice tip de conector este necesar.

Dacă nu ai nevoie de service ci doar de componente, spune-ne ce piesă să cauți dacă știi deja să intreaba și decidem împreună ce ți se potrivește. Oferim numai piese originale, noi si de cea mai buna calitate.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la service@o-video.ro sau +40 722 274 742 si spune-ne care este problema!

NU uita sa iti lasi numarul de telefon pentru a te contacta mai usor! ( solicitarile fara date de contact NU vor fi luate in considerare )

Contacteaza-ne