Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

Profita de preturi scazute pana la 1 iulie

Incepand de la 1 iulie preturile vor creste cu aproximativ 7% la urmatoarele camere si accesorii:

Comanda pana la 1 iulie pentru a profita de pretul actual.

Noul FS5 II este in mod sigur cea mai accesibila camera digitala high frame de cinema de pe piata, mai ales pentru cei care isi doresc inregistrari in super slow motion fara a se arunca la un pret piperat. Ca in cazul majoritatii camerelor Sony din prezent, FS5 II poate fi folosit pentru filmari HDR si este compatibil HLG, avand un profil ce permite filmarea in spatiul de culoare BT.2020.

Sony HXR-NX5R este usoara si versatila, fiind potrivita pentru orice sarcina, acoperind de la prezentari educative la evenimente live si nunti. Camera ofera imagistica la performante de ultima generatie, cu inregistrari de full HD, datorita celor trei senzori de tip 1/2.8 Exmor CMOS ce asigura 2.07 milioane de pixeli efectivi la un aspect ratio de 16:9. Are un zoom optic de 20x si un zoom de 40x.

Camcorderul XDCAM Sony PMW-300K1 este echipat cu trei senzori Exmor Full HD CMOS de tip 1/2 inci si de sistem interschimbabil de obiective HD cu zoom 14x, capabili sa ofere imagini de inalta calitate chiar si in medii cu lumina redusa. Aceasta camera beneficiaza de un suport amplu in ceea ce priveste obiectivele interschimbabile si de un corp robust si rezistent ce asigura ca PMW-300K1 este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, indiferent de conditii si provocari.

  • Jun 28, 2018
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu