In curand: Tangent Wave2

Dupa o perioada lunga de dezvoltare, Tangent a dezvaluit de curand noua suprafata de control pentru o serie generoasa de aplicatii de colorizare: Tangent Wave2. Acesta este succesorul direct al panoului Tangent Wave, lansat in urma cu aproximativ 10 ani. Era timpul pentru o schimbare.

Comparand noul model cu cel original, utilizatorul va recunoaste trasaturile familiare. Insa Wave2 aduce in acelasi timp o serie de imbunatatiri majore. In primul rand, are dimensiuni simtitor reduse. Dar, si mai important, punctele de captare ale bilelor de traiectorie sunt acum optice. Suprafata Wave avea puncte de captare mecanice ce ofereau rezolutii mai mici si erau mai predispuse la prafuire.

Un plus de remarcat la Tangent Wave2 este designul ce permite folosirea aproape a oricarei aplicatii ce necesita folosirea de bile, butoane si butoane rotative. Datorita unui software gratuit, Tangent Mapper, utilizatorul poate atribui functiile dorite catre anumite butoane. Pentru ca inceputul sa fie simplu si rapid, exista o serie de template-uri predefinite pentru cele mai folosite aplicatii de pe piata. Acestea pot fi descarcate, de exemplu, pentru Premiere Pro, Final Cut Pro X, Adobe Speedgrade, Assimilate Scratch si Autodesk Flame. Desemnarea functiilor in forma dorita poate fi facuta, desigur, direct de catre utilizator, pentru personalizarea perfecta.

Dupa cum mentionam mai sus, Tangent Wave2 este mai mic decat predecesorul sau, ocupand numai 38,8 x 28,9 cm din suprafata mesei pe care este instalat. Toate functiile de control de pe Wave pot fi regasite si aici. Panoul beneficiaza de trei bile de traiectorie cu roti de lift/gamma/gain detasabile in loc de inele in jurul bilelor. Afisajul OLED reda acum scrisul alb pe fundal negru. Intreaga unitate este gandita astfel incat un singur cablu USB sa asigure si conexiunile si alimentarea, ceea ce este deosebit de util atunci cand se lucreaza in deplasare.

Tangent Wave2 este disponibil pentru precomanda.

Tags:
TVLogic LUM-310R: monitorul true HDR

RED isi simplifica oferta de camere

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).