Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

Dupa o perioada lunga de dezvoltare, Tangent a dezvaluit de curand noua suprafata de control pentru o serie generoasa de aplicatii de colorizare: Tangent Wave2. Acesta este succesorul direct al panoului Tangent Wave, lansat in urma cu aproximativ 10 ani. Era timpul pentru o schimbare.

Comparand noul model cu cel original, utilizatorul va recunoaste trasaturile familiare. Insa Wave2 aduce in acelasi timp o serie de imbunatatiri majore. In primul rand, are dimensiuni simtitor reduse. Dar, si mai important, punctele de captare ale bilelor de traiectorie sunt acum optice. Suprafata Wave avea puncte de captare mecanice ce ofereau rezolutii mai mici si erau mai predispuse la prafuire.

Un plus de remarcat la Tangent Wave2 este designul ce permite folosirea aproape a oricarei aplicatii ce necesita folosirea de bile, butoane si butoane rotative. Datorita unui software gratuit, Tangent Mapper, utilizatorul poate atribui functiile dorite catre anumite butoane. Pentru ca inceputul sa fie simplu si rapid, exista o serie de template-uri predefinite pentru cele mai folosite aplicatii de pe piata. Acestea pot fi descarcate, de exemplu, pentru Premiere Pro, Final Cut Pro X, Adobe Speedgrade, Assimilate Scratch si Autodesk Flame. Desemnarea functiilor in forma dorita poate fi facuta, desigur, direct de catre utilizator, pentru personalizarea perfecta.

Dupa cum mentionam mai sus, Tangent Wave2 este mai mic decat predecesorul sau, ocupand numai 38,8 x 28,9 cm din suprafata mesei pe care este instalat. Toate functiile de control de pe Wave pot fi regasite si aici. Panoul beneficiaza de trei bile de traiectorie cu roti de lift/gamma/gain detasabile in loc de inele in jurul bilelor. Afisajul OLED reda acum scrisul alb pe fundal negru. Intreaga unitate este gandita astfel incat un singur cablu USB sa asigure si conexiunile si alimentarea, ceea ce este deosebit de util atunci cand se lucreaza in deplasare.

Tangent Wave2 este disponibil pentru precomanda.
  • May 18, 2018
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu