Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

Accesorii ARRI pentru Canon C700
ARRI a dezvoltat si inceput productia pentru o serie de accesorii dedicate camerei video profesionale Canon C700, subliniind inca o data faptul ca firma nu face doar camere.

In timp ce ARRI a devenit in ultimii ani sinonima cu o performanta ridicata a camerelor pe care le produce, in special ALEXA si variantele sale, compania are o istorie bogata in ceea ce priveste dezvoltarea de lumini si accesorii.

Prin urmare, nu este nicio surpriza ca ARRI a ales sa creeze echipamente profesionale de suport pentru Canon C700, in conditiile in care a facut acelasi lucru in trecut pentru Canon C300.

Printre nou lansatele accesorii ARRI se numara:

ARRI Plate pentru Canon C700 este o placa hibrid ce se adapteaza la setarile in stil documentar, precum si la configuratiile tipice pentru inchirieri. Permite un echilibru perfect al camerei pe umar si beneficiaza de un suport de umar comfortabil, gandit astfel incat sa se evite alunecarea, pentru o manevrare mai eficienta, chiar si atunci cand este atasata o studio bridge plate.

ARRI Top Plate pentru Canon C700 este un dispozitiv usor, cu bare de sustinere pentru motoare pentru obiectiv si pentru viewfinder. Ofera configurare pentru cele mai convenabile si versatile pozitii, precum si interfete pentru majoritatea manerelor ARRI.

Accesoriile originale de la Canon, precum suportul pentru microfon si pentru maner, sunt de asemenea compatibile cu aceasta placa.

Suportul ARRI de viewfinder pentru Canon EVF este un adaptor ce, odata pozitionat, ramane permanent in locul interfetei mecanice originale dedicate EVF-ului. Suportul ofera un sistem de detasare rapida. In plus, asigura compatibilitate cu toate sistemele actuale de montare pentru viewfindere dedicate gamei de camere ARRI.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

  • Dec 16, 2016
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu