RED WEAPON 8K S35

RED WEAPON 8K S35

RED a inceput sa livreze concomitent doua noi camere capabile sa filmeze la calitate 8K datorita senzorului HELIUM S35: RED WEAPON 8K S35 si RED EPIC-W.

RED pastreaza elementele emblematice ale celebrelor camere profesionale: designul modular al familiei DSMC2 (Digital Stills and Motion Cameras) si gradul ridicat de integrare cu accesorii propuse de alti producatori.

Insa, pentru a ramane in topul celor mai bune camere video pentru cinematografie si productii de cea mai inalta calitate, RED duce abilitatile senzorului HELIUM S35 de 35.4 megapixeli CMOS la un cu totul alt nivel.

Noua RED WEAPON 8K S35 beneficiaza de 16.5+ stopuri, suport 3D LUT si de viteze de transfer al datelor de pana la 300 MB/s si de abilitatea de a filma la calitate 8K (full frame 8192 x 4320) de pana la 60fps, in format REDCODE RAW.

Una dintre diferentele majore dintre noile camere EPIC-W si WEAPON 8K S35 apare atunci cand discutam de numaru de cadre. RED EPIC-W este capabila de 8K 2.40×1 de pana la 30fps in timp ce WEAPON 8K S35 asigura o inregistrare 8K 2.40×1 de pana la 75fps in REDCODE RAW.

Mai mult, poate inregistra si in alte formate, precum Apple ProRes 422 HQ pana la 4K (4096 x x2160) si 30fps, precum si Avid DNxHR HQX pana la 4K (4094 x 2160) pe 12biti si 30fps.

Senzorul Super 35mm inseamna ca noile camere sunt compatibile cu o gama larga de obiective.

In plus, RED WEAPON 8K S35 poate fi upgradata la RED DRAGON 8K VV.

In trecut, compania a lansat editii (extrem de) limitate ale RED DRAGON 8K VV si HELIUM 8K Super 35mm dar acum producatorul le ofera utilizatorilor sansa de a alege intre un mod de upgrade la senzor 8K sau achizitionarea unei camere complet noi.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.


Tags:
Zacuto Recoil pentru controlul obiectivului Canon 18-80mm

Accesorii ARRI pentru Canon C700

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).