ARRI Trade-In / Trade-Up pentru camere AMIRA

ARRI Trade-In / Trade-Up pentru camere AMIRA

O noua initiativa vine in intampinarea nevoii celor care lucreaza pe segmentul cinematografic de a-si upgrada mereu echipamentele pentru a putea lucra mereu la cele mai inalte standarde si cele mai noi tehnologii. Programul Trade-In/Trade-Up ofera o varianta eficienta din punct de vedere al costurilor de a achizitiona o camera de ultima generatie si gama de accesorii necesare pentru cele mai bune rezultate.

Detinatorii de camere ALEXA Classic/Plus vor putea sa le dea la schimb pentru o reducere de pana la 11.000 de euro din pretul unei camere noi ARRI AMIRA Premium. Oferta actuala include de asemenea promotii si pentru seturile Master Grip, cu pana la 3 motoare cforce.

ARRI AMIRA Premium este o camera robusta si versatila, cu un design ergonomic ideal pentru echipe de mici dimensiuni si pentru filmari de pe umar. In afara de faptul ca ofera calitatea legendara a imaginii ARRI, vine o Look Library pre-incarcata cu 30 de LUT-uri, poate capta slow motion de pana la 200 fps si include licenta pentru 4K UHD. Licenta ARRIRAW 2.8 este acum disponibila ca optiune pentru toate camerele AMIRA.

Master Grips sunt niste dispozitive sofisticate de control al camerei si obiectivului. Modificarea setarilor se poate face cu varful degetelor, iar noul set de manere se potriveste perfect pentru filmari facute din mana sau pe umar. Pe masura ce camerele si configuratiile devin din ce in ce mai compacte, creste si nevoia de control extern al setarilor si al inregistrarii. ARRI Master Grips combina manerul in stil cinematografic cu trasaturile ideale in cazul filmarii de documentare, precum zoom rocker, focus dial, control al diafragmei si al inregistrarii. In combinatie cu motoarele cforce, Master Grips completeaza perfect orice camera ARRI AMIRA.

Esti interesat de programul ARRI Trade-In / Trade-Up? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.


Tags:
HEDBOX lanseaza bateriile de cinema NERO

A fost anuntata noua ARRI ALEXA MINI LF

O-Video Romania

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).