Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

ARRI Trade-In / Trade-Up pentru camere AMIRA

O noua initiativa vine in intampinarea nevoii celor care lucreaza pe segmentul cinematografic de a-si upgrada mereu echipamentele pentru a putea lucra mereu la cele mai inalte standarde si cele mai noi tehnologii. Programul Trade-In/Trade-Up ofera o varianta eficienta din punct de vedere al costurilor de a achizitiona o camera de ultima generatie si gama de accesorii necesare pentru cele mai bune rezultate.

Detinatorii de camere ALEXA Classic/Plus vor putea sa le dea la schimb pentru o reducere de pana la 11.000 de euro din pretul unei camere noi ARRI AMIRA Premium. Oferta actuala include de asemenea promotii si pentru seturile Master Grip, cu pana la 3 motoare cforce.

ARRI AMIRA Premium este o camera robusta si versatila, cu un design ergonomic ideal pentru echipe de mici dimensiuni si pentru filmari de pe umar. In afara de faptul ca ofera calitatea legendara a imaginii ARRI, vine o Look Library pre-incarcata cu 30 de LUT-uri, poate capta slow motion de pana la 200 fps si include licenta pentru 4K UHD. Licenta ARRIRAW 2.8 este acum disponibila ca optiune pentru toate camerele AMIRA.

Master Grips sunt niste dispozitive sofisticate de control al camerei si obiectivului. Modificarea setarilor se poate face cu varful degetelor, iar noul set de manere se potriveste perfect pentru filmari facute din mana sau pe umar. Pe masura ce camerele si configuratiile devin din ce in ce mai compacte, creste si nevoia de control extern al setarilor si al inregistrarii. ARRI Master Grips combina manerul in stil cinematografic cu trasaturile ideale in cazul filmarii de documentare, precum zoom rocker, focus dial, control al diafragmei si al inregistrarii. In combinatie cu motoarele cforce, Master Grips completeaza perfect orice camera ARRI AMIRA.

Esti interesat de programul ARRI Trade-In / Trade-Up? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

  • Aug 09, 2018
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu