Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

A fost anuntata noua ARRI ALEXA MINI LF

Renumita companie producatoare de camere si accesorii profesionale de cinematografie aduce pe piata un nou model care combina dimensiunile compacte ale designului ALEXA Mini cu un sensor de tip large format, mai exact a luat nastere noua ARRI ALEXA Mini LF.

Optimizata pentru obiective large format, montura LPL regasita pe ALEXA Mini LF si ALEXA LF accepta obiective din seriile ARRI Signature Primes, ARRI Rental DNA LF si format optic 65, precum si obiective LPL de la terti producatori. Adaptorul PL la LPL, disponibil separat, permite atasarea obiectivelor in siguranta, fara a necesita ustensile adiacente, si ofera compatibilitate cu toate obiectivele cu montura PL, fie ca sunt Super 35 sau full frame.

Desi nu este absolut identica in ceea ce priveste marimea cu actuala ALEXA Mini, noua Mini LF este foarte asemanatoare. Designul de baza ramane acelasi, compact si de mici dimensiuni. Ceea ce difera este un fel de modul amplasat in partea din stanga a corpului de camera. In acest modul se introduce media pentru inregistrare si tot aici se regasesc 3 noi butoane cu setare de catre utilizator, precum si cel de inregistrare si cel de blocare a functiilor.

ARRI ALEXA Mini LF dispune de un microfon incorporat si o serie de ventilatoare. Doua dintre acestea se afla in partea dreapta a camerei. ARRI a reusit sa optimizeze procesul de racire prin plasarea unui ventilator mai mare in spatiul in care se afla slotul de card CFast 2.0 pe varianta originala de ALEXA Mini. Iar partea din spate are de asemenea un ventilator de mari dimensiuni.

ALEXA Mini LF este doar putin mai grea decat modelul original ALEXA Mini, cantarind 2.6 kg. ARRI a facut tot posibiliul sa incorporeze cat mai multe dintre functiile lui ALEXA LF in versiunea Mini, insa au fost necesare si cateva compromisuri. De pilda, este capabil sa capteze cu pana la 150 fps, insa nu are spatiu pentru 3 iesiri SDI independente.

In ceea ce priveste principalul avantaj al noului model, ALEXA Mini LF foloseste acelasi senzor ca cel de pe ALEXA LF. La 36.7mm x 25.54mm dimensiuni, este putin mai mare decat un full frame. Este de 1.5x ori mai mare decat cel de pe ALEXA SXT.

  • Mar 28, 2019
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu