Zacuto Recoil pentru controlul obiectivului Canon 18-80mm

Zacuto Recoil pentru controlul obiectivului Canon 18-80mm

Zacuto este unul dintre cei mai de seama producatori de accesorii si echipamente de sustinere pentru camere cu sezori de mari dimensiuni. Iar gama Zacuto Recoil este una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

Sistemul plaseaza camera si obiectivul in pozitia corecta pe umar si asigura un echilibru perfect, ceea ce inseamna ca operatorul este scutit de o presiune suplimentara iar miscarile camerei sunt mai bine directionate.

 

Platformele Recoil cuprind o serie de accesorii centrate in jurul Zacuto VCT Baseplate si Gratical EVF. Noua VCT-Pro Baseplate are o placa ce culiseaza pentru o ajustare rapida a balansului.

Canon 18-80mm este un obiectiv cu o raza focala larga si versatila. Noul accesoriu ZSG-C10 pentru grip ii ofera utilizatorului posibilitatea de a controla zoomul pe orice camera EOS si mai pune la dispozitie functia de start/stop pentru camerele de cinema din seria C.

zacuto-recoil-canon18-80_storephotos_6-768x768

Din pacate, pozitionarea acestuia era gandita pentru camerele ENG mai vechi si nu mai este atat de potrivita in cazul camerelor de cinema usoare precum C300 mkII. Pentru a face totul sa functioneze ca uns, Zacuto aduce in discutie o noua solutie, care implica un cablu de extensie pentru grip si un accesoriu de relocare a gripului.

Prin urmare, gripul Canon va fi mutat din partea laterala a obiectivului. Compania a fost nevoita sa dezvolte un cablu special in unghi drept pentru a evita atingerea dintre conectori si baseplate.

Configurarea standard a Canon 18-80mm cu grip atasat pe obiectiv se pliaza mult mai bine pe camere mai mari, cu forma mai conventionala, precum ARRI Amira si Sony F55. Insa chiar si pentru aceste camere unii utilizatori ar prefera sa aiba gripul relocat intr-o zona mai joasa.

zacuto-recoil-canon18-80_storephotos_4-768x768Esti interesat de kitul Zacuto Recoil dedicat obiectivului Canon 18-80mm? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.


Tags:
RED WEAPON 8K S35

Onelus Cristea

O-VIDEO aduce in mod direct pe piata de broadcast, audio-video, film si post productie din Romania un portofoliu matur si experienta castigate in peste 20 de ani de activitate. Parte din Visual Impact Group – numarul 1 in Europa in furnizarea de echipamente pentru segmentul de broadcast – O-VIDEO a fost infiintata in anul 1994 si s-a concentrat pe construirea unei afaceri de succes in vanzarea si distributia de echipamente si solutii profesionale in domeniul de TV/broadcast si audio-video. Intr-un segment de piata specializat, O-VIDEO a avut inca de la inceput ocazia sa relationeze si sa colaboreze cu cei mai importanti jucatori din bransa, atat in privinta clientilor cat si a furnizorilor. Mentinerea legaturilor stranse cu acestia a fost mereu o prioritate pentru noi. Sustinem in prezent o echipa bine pregatita, gata sa ofere solutii integrate, consultanta pre si post vanzare, suport tehnic si service in fiecare dintre birourile locale din Romania (Bucuresti si Brasov), Marea Britanie, Republica Moldova, Ungaria si Republica Ceha. Biroul din Bucuresti este Sony Authorized Service Centrer (ASC).