Ai gasit pe site producatorul, dar nu si echipamentul dorit? Suna-ne si rezolvam!

Zacuto Recoil pentru controlul obiectivului Canon 18-80mm

Zacuto este unul dintre cei mai de seama producatori de accesorii si echipamente de sustinere pentru camere cu sezori de mari dimensiuni. Iar gama Zacuto Recoil este una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

Sistemul plaseaza camera si obiectivul in pozitia corecta pe umar si asigura un echilibru perfect, ceea ce inseamna ca operatorul este scutit de o presiune suplimentara iar miscarile camerei sunt mai bine directionate.

 

Platformele Recoil cuprind o serie de accesorii centrate in jurul Zacuto VCT Baseplate si Gratical EVF. Noua VCT-Pro Baseplate are o placa ce culiseaza pentru o ajustare rapida a balansului.

Canon 18-80mm este un obiectiv cu o raza focala larga si versatila. Noul accesoriu ZSG-C10 pentru grip ii ofera utilizatorului posibilitatea de a controla zoomul pe orice camera EOS si mai pune la dispozitie functia de start/stop pentru camerele de cinema din seria C.

zacuto-recoil-canon18-80_storephotos_6-768x768

Din pacate, pozitionarea acestuia era gandita pentru camerele ENG mai vechi si nu mai este atat de potrivita in cazul camerelor de cinema usoare precum C300 mkII. Pentru a face totul sa functioneze ca uns, Zacuto aduce in discutie o noua solutie, care implica un cablu de extensie pentru grip si un accesoriu de relocare a gripului.

Prin urmare, gripul Canon va fi mutat din partea laterala a obiectivului. Compania a fost nevoita sa dezvolte un cablu special in unghi drept pentru a evita atingerea dintre conectori si baseplate.

Configurarea standard a Canon 18-80mm cu grip atasat pe obiectiv se pliaza mult mai bine pe camere mai mari, cu forma mai conventionala, precum ARRI Amira si Sony F55. Insa chiar si pentru aceste camere unii utilizatori ar prefera sa aiba gripul relocat intr-o zona mai joasa.

zacuto-recoil-canon18-80_storephotos_4-768x768Esti interesat de kitul Zacuto Recoil dedicat obiectivului Canon 18-80mm? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

  • Dec 14, 2016
  • Category: Stiri
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu